Geri

BURSASPORLU TARAFTARLAR ÖZLÜCE'YE AKIN ETTİ! 'ANNEM ÖLDÜĞÜNDE BU KADAR AĞLAMADIM'

RH Bandırmaspor'a 4-2'lik skorla yenilerek bitime 1 hafta kala küme düşen Bursaspor'da takım kafilesi, Bandırma'dan yola çıktı. Büyük hayal kırıklığı yaşayan Yeşil Beyazlı taraftarlar ise Özlüce'deki İbrahim Yazıcı tesislerine akın etti.

22:22:23 | 2022-05-14



Haberi Sesli Dinle

Bursaspor, Bandırma deplasmanındaki 4-2'lik yenilgi ve en yakın rakiplerinin haftayı puanla kapatmasının ardından TFF 1. Lig’den TFF 2. Lig'e düşen ekip oldu.

Bursaspor kafilese, maç sonrası stad etrafında toplanan öfkeli taraftar grubu yüzünden stadyumdan 3,5 saat sonra çıkabildi.

TARAFTAR ÖZLÜCE'YE AKIN ETTİ

Yeşil Beyaz renklere gönül vermiş taraftarlar ise soluğu Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri önünde aldı. Üzüntüleri yüzlerinden okunan taraftarlar, takıma ve yönetime tepki gösterdi.

Tesislerde 500 polis ekibi güvenlik önlemi alırken, taraftarlar tesise yaklaştırılmadı. 

ANNEM ÖLDÜĞÜNDE BİLE BU KADAR AĞLAMADIM 

Gözyaşlarına boğulan taraftarlardan biri, "Kızımı hastanede bırakıp, deplasmana gittim. Gençliğimi verdim size. Öllseydim de bu günü gormeseydim" diye isyan etti.

Bursaspor'un alınan kötü sonuçlar sonrası istifa eden takım lideri Emin Adanur'a ağır tepki gösteren taraftarlardan bir diğeri ise, " Annem öldüğümde bu kadar ağlamadım" diyerek tepkisini gösterdi.


ETİKET :   bursaspor2.ligbandırmason dakikakümedüşmesporbursabandırmasportakım otobüsü