Geri

Özgür Özel, İYİ Parti'den hala umutlu! "Eski dost düşman olmaz"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında milletvekillerine hitap etti. Özel, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

14:28:58 | 2023-12-05



Haberi Sesli Dinle

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM'de, parti grup toplantısında konuştu. Özel, konuşmasında özetle şunları söyledi:

Gelelim ittifaklar meselesine. CHP lideri olarak tüm muhalefetin bir araya gelmesini ve işbirliğini savundum. İttifak kelimesini kullanmadım o kelime yıprandı. Bunun için siyasi muhataplarımıza çağrılar yapıyoruz. 30 Kasım'da Sayın Akşener'i ziyaret ettik. 81 ilde aday çıkarma konusunda GİK kararının gözden geçirilip geçirilmeyeceğini önerdim. Ne teklif ediyorsunuz diye sorulduğunda, bir masa kuralım ve birbirimize kazandıralım, dedik. Çok kıymetli ev sahipliği yaptılar. Kendileri GİK'e götüreceklerini söylediler.

Alınacak iki karara da saygılıyız demiştim. Bu saygıyı sürdürüyoruz. Gittiğimiz tüm ilçelerde ilçe başkanlarını kendi ilçe başkanlarımız gibi ziyaret ettik. İyi Parti seçmeni Atatürk'ü, bayrağını seven çok iyi insanlar aynı bizim gibi insanlar. Eski dosttan düşman olmaz. İyi Parti, iyi insanların partisidir. Geçmişte birçok başarı elde ettiğimiz, gelecekte de çok şeyi birlikte başaracağız bir partidir. Bundan sonra toplumsal ittifak anlayışımızı yayacağız."


ETİKET :   liderliderbursabursason dakikagündemhaber