Geri

CHP’li belediyenin halk plajında rezalet

Türkiye’nin gözde turizm merkezlerinden Kemer’de CHP’li Kemer Belediyesi’nin halk plajına yapmış olduğu tuvaletlerin ve lavabolarının pisliği tatilcileri isyan ettirdi.

10:56:58 | 2023-09-01



Haberi Sesli Dinle

CHP’li belediyelerin ihmal karlığı ve vurdum duymazlığı halkı isyan ettirmeye devam ediyor. Türkiye’nin gözde turizm merkezlerinden Antalya’nın Kemer ilçesinde CHP’li Belediye, halk plajına yaptırdığı tuvalet ve lavaboları kendi haline bıraktı. Hijyenden uzak pislik içinde kalan tuvaletler tatilcileri çileden çıkardı. Ortaya çıkan manzaraya isyan eden tatilciler, “Halka verilen değer işte bu kadar’ dedi. 


ŞOKE EDEN GÖRÜNTÜLER

Almanya’dan Kemer’e tatile gelen Cem Türk, CHP’li Kemer Belediyesi’nin halk plajındaki tuvalet ve lavaboları görünce şoke oldu. Her yıl binlerce yerli ve yabancı turistlerin ziyaret ettiği plajda klozet ve lavaboların pislik içindeki haline isyan eden Türk, çektiği video ile yaşanan rezaleti gözler önüne serdi. 

TUVALETLERE PİSLİKTEN GİRİLMİYOR

Gurbetçi Türk’ün sosyal medyadan paylaştığı görüntülerde tuvaletlerin ve lavaboların pislikten kullanılamayacak halde olması dikkat çekti. Gördüğü manzara karşında şaşkınlığını gizleyemeyen Cem Türk, “Önüm arkam 5 yıldızlı otellerle dolu. Burada da Kemer Belediyesi’nin yapmış olduğu halk plajı var. 10 gündür burada tatil yapıyorum. 10 gündür de bu halk plajını kullanıyorum. İçerideki koku o kadar kötü ki it bağlasanız durmaz. Halka ve halk plajına verdikleri değer bu” diyerek gördüğü manzaraya isyan etti. 

VATANDAŞ TEPKİ GÖSTERDİ

Türk’ün paylaştığı görüntülere sosyal medyada tepki yağdı. Videoyu izleyen vatandaşlar, “İnsana verdikleri değer, para yoksa hizmette yok”, “Bu kadarda rezillik olmaz”,  “Bu belediye adamlarının kulakları sağır mı? Gözleri kör mü?”, “Gözlerime inanamadım tam bir rezillik. İnsanlar şansa yaşıyorlar. Yazık sanki 10 sene hiç kullanılmamış gibi. Olamaz böyle bir şey” şeklinde yorumlarda bulundu

 

 

Haber: Lider / Antalya


ETİKET :   chpbelediyeplajantalyahijyen