Geri

Bursaspor'un çiçeği burnunda başkanı Enes Çelik mazbatasına kavuştu

Bursaspor’un yeni başkanı Enes Çelik, mazbatasına kavuştu. Transfer tahtası açılmadan yeni bir teknik adam getirmenin anlamsız olduğuna vurgu yapan Çelik, Bursaspor’u eski günlerine geri getirmek adına mücadele vereceklerinin altını çizdi.

14:02:40 | 2024-05-27



Haberi Sesli Dinle

Erkan ŞEN

Bursaspor’un çiçeği burnundaki başkanı Enes Çelik, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde gerçekleştirilen törenle mazbatasına kavuştu.

Çelik Yönetimi tam kadro olarak törende yer alırken, eski başkan Sinan Bür ve Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder de hazır bulundu.

 Güzel bir dönemin başlangıcı olacağına inandığını kaydeden Başkan Çelik, “Bursaspor’a önemli hizmetler etmiş Sinan Bür gibi bir isimden görevi almak benim için onur verici bir durum. İnşallah Bursaspor’umuzu kısa zamanda layık olduğu yere getireceğiz. Bunun için de elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı. 

KİMSE BU CAMİAYI KARŞISINA ALMASIN!

“Yaşasın Bursaspor!” diyerek açıklamalarına devam eden Çelik, transfer tahtası açılmadan adım atmanın zor olduğunu kaydetti. Tahtayı açmadan takımın başına teknik direktör getirmenin anlamsız olduğunu belirten Çelik, “Listemizdeki çok sayıda isimle anlaşmaya vardık. Araya menajer ve avukatların girdiğini duymaktayız. Bu konuda duruşumuzun çok net olduğunu söylemek istiyorum. Bursaspor’un önünü kapatmak isteyenler Türkiye’de de iş yapmamayı göze alsınlar” değerlendirmesini yaptı.


ETİKET :   bursasporenesçelikmazbatatahtatransfer