Geri

Çocuklar Duymasın Emine'nin son halini görenler gözlerine inanamadı!

Uzun yıllar yayın hayatını sürdüren sevilen dizi Çocuklar Duymasın'ın Emine'si Melek Şahin'i görenler tanıyamıyor. Oyuncu Şahin'in gerçek hayattaki halini görenler "Yıllara meydan okuyor". İşte karşınızda Emine Şahin'in son hali.

11:10:30 | 2023-12-07



Haberi Sesli Dinle

İlk olarak 2002 yılında ekrana gelen “Çocuklar Duymasın” dizisi, birçok kült karakter ve replikle Türk televizyon tarihinde önemli bir yer edindi. Ekranların unutulmaz dizilerinden Çocuklar Duymasın da birçok isim hayat verdiği karakterle adeta hafızalara kazındı. Bu isimlerden biri de Çocuklar Duymasın’ın Emine’si Melek Şahin.

Başrollerinde Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı’nın yer aldığı Çocuklar Duymasın’da Çaycı Hüseyin’in eşi ve Meltem ile Haluk’un evlerindeki yardımcıları Emine’yi canlandıran başarılı oyuncu Melek Şahin şimdi ne yapıyor? Çocuklar Duymasın’ın Emine’si Melek Şahin verdiği bir röportaj ile hakkında merak edilenleri açıklamıştı.

SOKAKTA GÖRENLER TANIYAMIYOR!

Son hali ile hayranlarını şaşırtan Melek Şahin “Bir röportajınızda sokakta sizi görenlerin tanımadığını söylüyorsunuz. O durum hâlâ geçerli mi?” sorusuna “Evet, tanımıyor. Tanıyanlar azınlıkta ama tanınmıyor olmaktan rahatsız değilim. İnsanların tepkisi ‘Sanki sizi bir yerden tanıyorum’ cümlesi ile başlıyor…” yanıtını vermişti.

Melek Şahin, gerçekte o kadar farklı ki görenlerin onun Emine olduğuna inanması çok zor. 52 yaşındaki oyuncu güzelliği ve fit hali ile adeta yıllara meydan okuyor.

9 sezon süren komedi türündeki yapımda çaycı Hüseyin’in eşi ve evin yardımcısı Emine rolünü başarıyla canlandıran Melek Şahin kendisi hakkında merak edilenleri verdiği bir röportajında şöyle açıkladı: “Çocukluğum kalabalık bir ailede geçti. Ortaokul ve lise yıllarımda devlet tiyatrosu oyunları hariç birçok kişinin konserlerini, İzmir Fuarı’nda sahnelenen Metin Akpınar, Zeki Alasya kabareleri, Hisseli Harikalar Kumpanyası, Yılmaz Erdoğan tiyatrosu gibi müzikalleri hiç kaçırmadan izlerdim. Derya Baykal ve Nevra Serezli’ye ayrı bir hayranlığım vardı ve onlar gibi sahnede olmayı hayal ederdim. Evde de sürekli aileme sanatçıların ya da izlediğim karakterlerin taklitlerini yapardım ve çok iyi dans ederdim.

ROL ÜZERİNİZE YAPIŞIYOR"

Oyuncu, “Çocuklar Duymasın” dizisi ara verdiği dönemlerde başka dizi projelerinde de yer aldığını fakat uzun soluklu olmadığını dile getiriyor: “Belli aralıklarla 18 yıl devam eden bir işin içinde olunca çok fazla teklif gelmiyor. Hemen tüm oyuncular için geçerli olan bir şey var. Uzun soluklu bir karakter oynadığınızda üzerine rolün yapışması gibi bir durum oluyor. Yapımcı da işini riske atmayıp hali hazırda role kim uygunsa onu tercih ediyor oynadığınız karaktere yakın roller geliyor. Bundan yakınmıyorum desem yalan olur.”

 


ETİKET :   liderliderbursabursason dakikagündemhaber