Geri

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Bursa'da!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı enerjisini bugün Bursa’da vatandaşlarla paylaşacak. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde yarışa katılacak olan adayların isimlerini açıklayacak.

08:25:59 | 2024-02-02



Haberi Sesli Dinle

AKTAŞ’I İSTANBUL’DA AÇIKLAMIŞTI

Ankara, İstanbul, İzmir büyükşehir ve ilçe belediye başkanı adaylarını coşkulu programlarla açıklayan AK Parti’de sıra Bursa’ya geldi. Bilindiği gibi Alinur Aktaş’ın adaylığı Murat Kurum ile birlikte Haliç Kültür Merkezi’nde deklare edilmişti. Ardından Ankara’da Turgut Altınok, İzmir’de Hamza Dağ yapılan törenlerle elleri başkan adayı olarak Erdoğan tarafından havaya kaldırılmıştı.

CUMA NAMAZI ULUCAMİ’DE

Ve sıra geldi Bursa’ya… Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur İttifakı enerjisini bugün Bursa’da paylaşacak. 17 ilçe başkan adayı ve Alinur Aktaş’ın elini bir kez daha havaya kaldıracak. Hedef olarak tabii ki İstanbul’da Aktaş’a söylediği gibi tüm ilçeler ve Büyükşehir’in Cumhur İttifakı belediyeleri olması için çok çalışılmasını isteyecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan Cuma namazını da bugün Ulu Cami’de kılacak ve 14.00’te Tofaş salonundaki aday tanıtım töreninin ardından 16.00’da da iş dünyası ile buluşacak.


ETİKET :   haberbursaliderliderbursagündemsondakika