Geri

Depremin tek faydası oldu, 10 yıldır çürük binada başkanlık yaptığını anladı

10 yıldır başkanlığını yaptığı ilçenin belediye binasının çürüklüğünü son yaşanan depremle anlayan ve tahliye ettiren Hayri Türkyılmaz, gerek vatandaşlar gerekse muhalefet tarafından eleştiri yağmuruna tutuluyor.

22:17:40 | 2023-12-06



Haberi Sesli Dinle

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a tepki gösterenlerden biri de MHP Mudanya Belediye Meclisi Grup Sözcüsü Bülent Erden oldu.

Türkyılmaz’ın kin ve hamaset siyaseti yürüttüğünü dile getiren Erden, “10 yıldır maalesef Mudanyamız'da ciddi bir yerel yönetim olmayıp adeta çadır tiyatrosu vardır” ifadelerini kullandı.

GÖSTERMELİK İSTASYONLAR

4 Aralık’taki depremde belediye binasının hizmete kapatıldığını, bu kritik dönemde devam etmesi gereken hizmetlerin akamete uğradığını vurgulayan Erden, “Bu depremi neden erken uyarı istasyonları haber vermedi? Bir derneğe ait göstermelik istasyonlar için şimdiye kadar kaç para ödedin?” eleştirisinde bulundu. 

YILDIZTEPE'YE BÜYÜK SERVET GÖMDÜN DE NE OLDU?

Yıldıztepe projesini ‘doğru yerde yanlış bir proje’ olarak tanımlayan Erden, Türkyılmaz’a “Oraya yaptığın sözde sosyal yaşam merkezine 2 milyon 700 bin dolar harcadın. O parayla Mudanya'da belediye binası yapılacak yer kamulaştırılarak güzel bir başlangıç yapılamaz mıydı?” diye sordu.


ETİKET :   bursamudanyadepremmhpTürkyılmaz