Geri

DOĞANBEYLİ SAĞLIK OCAĞI İSTİYOR

Bursa’nın Osmangazi ilçesine bağlı Doğanbey mahallesinde Osmangazi Belediye eski Meclis Üyesi, Cemil Aydın yeterli sayıda sağlık ocağının bulunmadığını dile getirdi. Aydın, “2747 dairenin bulunduğu yaklaşık 15 bin vatandaşımızın yaşadığı kentsel dönüşüm projesinde sağlık ocağı ve okul planlanmamıştır.” Diye altını çizdi.

10:31:21 | 2022-05-11



Haberi Sesli Dinle

HABER: İLKNUR YILMAZ

Bursa’nın Osmangazi ilçesine bağlı Doğanbey mahallesinde Osmangazi Belediye eski Meclis Üyesi Cemil Aydın, bölge de yaşanan sıkıntıları anlattı.

Osmangazi Belediye eski Meclis Üyesi Cemil Aydın, şöyle konuştu:

“SAĞLIK OCAĞI İHTİYACI VAR”

“Doğanbey kentsel dönüşüm projesinde yer alan Kiremitçi, Kırcaali, Tayakadın ve Doğanbey mahallelerini içine alan bölgede sağlık ocağı ihtiyacı hat safhadadır.2747 dairenin bulunduğu yaklaşık 15 bin vatandaşımızın yaşadığı kentsel dönüşüm projesinde sağlık ocağı ve okul planlanmamıştır. Yaşlılarımız, gençlerimiz hastalanıyor, gidecekleri sağlık ocağı yok.

“TİCARET BORSASINA AİT BİNA DÖNÜŞMELİ”

Çocuklarımız, projede okul planlanmadığı için trafiğin yoğun olduğu yollardan komşu semtlerdeki okullara gitmek zorunda kalmaktadır. Defalarca gerek meclis, gerekse diğer zeminlerde bu konuyu gündeme taşıdık. Bölge muhtarlarının da sağlık ocağı ile ilgili talepleri devam ediyor. Tayakadın ve Kircaali Mahallelerinde ileriye dönük arazi tahsis edildiği ifade edilse de daha fazla vakit kaybetmeden Ticaret Borsasına ait binanın Sağlık Ocağı ve Acil Sağlık Hizmetine tahsis edilmesi için adı geçen kurumlar arasında gerçekleşecek mutabakat ile çözüm ivedilikle mümkündür.” Diye ifade etti.


ETİKET :   Doğanbeysağlıkbursa