Geri

DSP Bursa, Timsah'ın yanında

DSP İl Başkanı Hüseyin Cahit Akıncı, zor günler geçiren Bursaspor’u kaderiyle baş başa bırakmayacakları yönünde bir açıklamada bulundu.

15:31:27 | 2023-10-22



Haberi Sesli Dinle

DSP Bursa Örgütü, Gürsu’dan Osman Murat Yolluk ve Osman Özkan, Osmangazi’den Nihat Boşel, Nurdan Bilgin ve Yavuz Atik, Nilüfer’den Taner Çınarkes, Mudanya’dan Alev Can, Karacabey’den İsmail Kutlukkaya, Mustafakemalpaşa’dan Fadime Gül’ü belediye meclis üyeliği başvurularını aldıktan sonra basınla buluşturdu.

DSP İl Başkanı Hüseyin Cahit Akıncı, “Bursa’mızın dinamo taşlarını bünyemize kazandırmanın mutluluğunu yaşamaktayız. 17 ilçede yurttaşlarımıza tekrar Ecevit ruhunu yaşatmak için ant içtik! Belediyelerin hizmet anlayışı muteber olmakla birlikte birçok konuda eksiklik yaşanmakta. Biz bunu ortadan kaldıracağız” dedi.

Daha sonra MDK Üyesi Nurdan Bilgin’in de hazırlı bulunduğu DSP Heyeti, Bursaspor Kulüp Başkanı Recep Günay’ı ziyaret etti. Başkan Akıncı; “İlimizin en değerli markası Bursaspor’u hep birlikte yaşatacağız. Destek için sanayiciye gidilecekse; DSP Örgütü olarak bu sorumluluğu yerine getirmeye hazırız. Bursaspor, tekrar Süper Lig’le buluşacak, bundan ötesi yok” ifadelerini kullandı.


ETİKET :   bursadspbursaspor