Geri

Düğün sonrası Bursa'dan Malatya’ya dönüyorlardı... Katliam gibi kazada 8 kişi öldü, 9 yaralı!

Sivas’ın Kangal ilçesinde Bursa’da katıldıkları düğünden Malatya’ya dönen davetlileri taşıyan minibüs ile kamyon çarpıştı. Kazada 8 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.

08:46:04 | 2022-09-01



Haberi Sesli Dinle

Edinilen bilgiye göre kaza gece yarısı Sivas-Malatya karayolu, Sivas’ın Kangal ilçesi, Yeşildere Köyü yakınlarında meydana geldi. 

 

Bursa’da katıldıkları düğünden Malatya’ya dönen davetlileri taşıyan minibüs ile karşı yönden gelen ve Malatya’dan Amasya istikametine giden nakliye kamyonu çarpıştı.

Kazada ilk belirlemelere göre 8 kişi öldü 9 kişi yaralandı. 9 ağır yaralı Sivas ve Malatya’daki hastanelere kaldırıldı. Kaza ile ilgili inceleme sürüyor.

 Kazada 7 kişi can verdi

Yaralılardan 5 kişinin hayati tehlikesi sürerken kaza da hayatını kaybedenlerin isimleri de belli oldu. Minibüs sürücüsü Ayhan Sevin ile araçta bulunan; Şenay Kızılaslan, Meliha Kızılaslan, Seyit Battalgazi Sevin, Fadime Sarıbaş, Adile İzci ve Hacı Süleyman Kızılaslan hayatlarını kaybetti.

9 kişi yaralandı

Feci kazada E.P., C.P., E.K., İ.K., S.Y., B.P., R.K.Y., A.Y. ve kamyon sürücüsü M.Ö. yaralandı. Öte yandan, Sivas-Malatya karayolu kaza yapan araçların kaldırılmasıyla trafiğe açıldı. Kaza ile ilgili inceleme sürüyor.


ETİKET :   liderliderbursabursason dakikagündemhaber