Geri

Enes Çelik’e Teksas’tan yanıt var: “Uygunsuz taraftar profilini kendi içimizde çözmemiz gerek”

Bursaspor’un genç başkanı Çelik’in yaptığı açıklamaya yönelik yazılı açıklamada bulunan Teksas taraftar grubu, Yeşil Beyazlı renklere gönül veren herkesi sağduyuya davet etti: “Deplasman yolunda ve stat çevrelerindeki uygunsuz taraftar profilini kendi içimizde çözmemiz gerekiyor.”

16:18:07 | 2024-09-09



Haberi Sesli Dinle

Bursaspor Başkanı Enes Çelik'in sosyal medya hesabı X’ten Düzce deplasmanı hakkında yaptığı açıklamaya ilk destek taraftar grubu Teksas’tan geldi.

‘Teksaslı Bursasporlular Derneği Başkanı Uğur Aköz’ imzasıyla yazılı olarak yapılan açıklama şöyle:

“Geçtiğimiz Cumartesi günü deplasmanda oynadığımız Düzcespor maçı öncesi ve maç esnasında stad çevresinde yaşanan üzücü olaylar hakkında kulüp başkanımız sayın Enes Çelik‘in yaptığı açıklamalara istinaden biz Bursaspor taraftarının gerek iç saha maçları öncesi stat etrafındaki yerleşim alanları içerisinde alkol tüketimi, yüksek sesli uygunsuz davranışlardan, gerek deplasman yolunda ve stat çevrelerindeki uygunsuz taraftar profilini kendi içimizde çözmemiz gerekiyor.

Güzel bir başlangıç yapan takımımız sevincine yaşanan üzücü olaylar neticesinde ortak olamamak orada bulunan her taraftarımızı derinden üzmüştür.

Teksaslı Bursasporlular Derneği olarak bu sezon hem evimizde hem deplasmanda oynayacağım maçlarda bu konuların takipçisi olacağız. Renktaşlarımızdan ricamız herkesin bu hususta sağduyulu davranmayı öncelik bilip Bursaspor taraftarına yakışır bir biçimde takımın itici gücü olmasıdır.”

 

 

İlgili haberler

Başkan Çelik, Düzcespor maçıyla ilgili hem eleştiri hem de özeleştiri yaptı

 


ETİKET :   bursasporenesçelikteksasdüzcedeplasman