Geri

Eski eşinin ölmeden selasını vermişti, mahkeme kararını verdi!

Bursa’da ayrıldığı imam nikahlı eşinin camiden selasını okutan Zafer K., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Mahkeme heyeti önceki duruşmada beraatini talep eden K.’nın tutukluluk halinin devamına karar verdi.

10:00:00 | 2024-10-02



Haberi Sesli Dinle

Tuğçe E. ve Zafer K. çifti 6 yıl önce dini nikah yaparak evlendi. Bir buçuk yıl önce şiddetli geçimsizlik ve eşinin madde kullandığı iddiasıyla Tuğçe E., eşini terk ederek çocuğuyla birlikte ailesinin yanına gitti.

Tuğçe E., sürekli eski eşi Zafer K. tarafından ölüm mesajları aldığını iddia ederken eski eşinin mahallede bulunan camiden öğlen vakti kendisinin selasını okuttuğu anları da kayıt altına aldı.

Genç kadın cami görevlilerine ulaşarak selanın yanlış duyurulduğunu mahalleliye bidirildi.

Boşandığı eşi tarafından selasının verilmesiyle panik yapan Tuğçe E., soluğu polis merkezinde aldı. Şikayet üzerine harekete geçen polis şüpheliyi kısa sürede yakaladı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Zafer K. tutuklandı.
İfadesini değiştirmedi, tutukluluk halinin devamına karar verildi.

Zafer K.'nın Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldığı mahkemede Tuğçe E. mahkeme salonunda hazır bulundu. Görülen ilk mahkeme ile ikinci mahkemede aynı ifadeyi veren Zafer K., savunmasında, "Suçsuzum, ben bu şekilde hiçbir şey söylemedim. Müştekinin tamamen kendi uydurmasıdır. Samimi olmak gerekirse birbirimize küfür etmişizdir. Asıl meselemiz çocuğumuzdur. Ben çocuğumuzu görmek istiyorum fakat bana göstermiyor. Kendisine karşı ne bir sevgim ne bir kinim vardır. Ben kendisine zarar verecek olsam aynı çay ocağında her gün karşılıklı çay içmeyiz. Birbirimize hakaret etmişliğimiz vardır. Bu da karşılıklı olmuştur. Şikayetten vazgeçme olursa kabul ederim. Öncelikle beraatime karar verilmesini istiyorum" dedi.

Mahkeme heyeti, Zafer Kufacı'nın tutukluluk halinin devamına karar verdi.


ETİKET :   liderliderbursabursason dakikagündemhaber