Geri

Eski hakemden olay yaratan iddialar!..

Lider Haber TV’nin otorite olarak kabul gören spor programı Telegol’de FIFA Eski Hakemi Deniz Ateş Bitnel, olay yaratan iddialarda bulundu. Bitnel’in hakem Bahattin Şimşek’in Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kaderini etkiledi açıklaması gündem oldu.

21:57:51 | 2024-01-28



Haberi Sesli Dinle

Spora dair gelişimleri birbirinden değerli yorumcularıyla sıcağı sıcağına masaya yatıran ve flaş bağlantıları ile televizyonlarda ses getiren Telegol bu hafta yine olay açıklamalara imza attı.

Programa bağlanan FIFA Eski Hakemi Deniz Ateş Bitnel, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin Galatasaraylı olarak lanse edildiği için hakemlere ince mesajların verildiğini ve ‘bazı hakemlerin TFF Başkanının gözünde de kral oluyum düşüncesiyle maç yönettiğini’ iddia etti.

TFF BAŞKANI EKŞİ GS’Lİ DİYE LANSE EDİLİYOR

“Hakem camiasında 29 tane hakem varsa en az 19 tanesinin aklında 40 tane tilki var” diyen Bitnel, “TFF Başkanının gözünde de kral oluyum düşüncesiyle maç yöneten en az 19 kişi vardır diye düşünüyorum” dedi. Bitnel, TFF Başkanı Ekşi’nin Galatasaraylı olarak lanse edildiğini ve Galatasaray’ın mağlup olduğu ya da berabere kaldığı zaman suratının asıldığının söylendiği için hakemlere ince mesaj verildiğini ve hakemlerinde bu mesajı aldığını öne sürdü. ,

“BAHATTİN ŞİMŞEK FENERBAHÇE VE GALATASARAY'IN KADERİ İLE OYNANDI”

Bitnel, hakemlere eğitimlerde beden diliyle verilen mesajlar olduğunu öne sürerek, “Hakemlerde o mesajları çok rahat alıyor” dedi.

“Hakemlerin hepsi zeki kafalarında 40 tilki dolaşan 40’ınında kuyruğu birbirine değdirmeyen hakemler var” diye konuşan Bitnel, “Maçlardaki hatalara bir maçta verilen kararın başka bir maçtaki kararın yerini tutmaması, aynı maç içindeki A takıma verilen kararla B takıma verilen kararın birbirinin tutmaması, standart olmamasının sebebi bu zaten” diye iddialarda bulundu.

Bitnel konuşmasının devamında “Bahattin Şimşek örneği verdik 3 gün arayla benzer pozisyona bir hakem farklı yorum yapar mı? İkisi de sonuca etki edecek hata. Bahattin Şimşek, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kaderini etkiledi” diye konuştu.

 

 

Kaynak: liderhaber.com.tr

 


ETİKET :   telegolliderhaberhakemgalatasarayfenerbahçe