Geri

FRUTTİ EXTRA BURSASPOR'DAN BAYRAM HEDİYESİ

Potanın Timsahları 2.08 boyunda ve 29 yaşındaki Amerikalı pivot Zach Auguste’yi kadrosuna kattı. Yeşil Beyazlılardan yapılan açıklamada, “Welcome Zach Auguste. Takımımız 2.08 boyunda 29 yaşındaki Amerikalı pivot Zach Auguste ile anlaşma sağladı” denildi.

16:18:05 | 2022-07-10



Haberi Sesli Dinle

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Frutti Extra Bursaspor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Potanın Timsahları ABD'li pivot Zach Auguste’yi kadrosuna kattı. Yeşil Beyazlılardan yapılan açıklamaya göre 2.08 boyunda ve 29 yaşındaki Amerikalı pivot Zach Auguste, gelecek sezon Bursa’da forma giyecek. Başarılı oyuncu Auguste kariyerinde Panathinaikos, Cedevita Olimpija ve ülkemizde Galatasaray formaları giymişti.

 

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Transferi Frutti Extra Bursaspor resmi sosyal medya hesabından da duyurdu. Yapılan açıklamada, ““Welcome Zach Auguste. Takımımız 2.08 boyunda 29 yaşındaki Amerikalı pivot Zach Auguste ile anlaşma sağladı. Başarılı oyuncu kariyerinde Panathinaikos, Cedevita Olimpija ve ülkemizde Galatasaray formaları giydi” ifadelerine yer verildi. Zack’in önümüzdeki günlerde Bursa’ya gelmesi bekleniyor.


ETİKET :   FRUTTİ EXTRA BURSASPORFRUTTİBURSASPOREUROLEAGUEEUROCUPING BASKETBOL SÜPER LİGİZACK AUGUSTE