Geri

Frutti Extra Bursaspor İzmir'de avantaj arıyor

Yeşil Beyazlılar Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Play-Off Çeyrek Final ilk karşılaşmasında deplasmanda Pınar Karşıyaka ile karşılaşacak. Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda saat 20.30’daki maç beIN Sports’dan yayınlanacak.

09:12:29 | 2023-05-26



Haberi Sesli Dinle

TOLGA ÖZTAŞ

 

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Play-Off Çeyrek Final müsabakaları bugün oynanacak iki karşılaşma ile başlayacak. Eşleşmelerinde 2 galibiyet alan takımlar yarı finale yükselecek. Ligde play-off çeyrek finallerinin açılış müsabakasında Türk Telekom, evinde Galatasaray Nef ile karşı karşıya gelecek. Frutti Extra Bursaspor ise deplasmanda Pınar Karşıyaka’ya konuk olacak. Yeşil Beyazlılar İzmir’den avantajı kaparak dönmek istiyor.

 

RÖVANŞ BURSA’DA

Pınar Karşıyaka-Frutti Extra Bursaspor mücadelesi bugün Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda saat 20.30’da start alacak. Zorlu karşılaşma beIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. 2 galibiyete ulaşan takımın yarı finale çıkacağı eşleşmenin 2. Maçı ise 30 Mayıs Salı günü saat 20.30’da TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanacak. Beraberlik halinde serinin üçüncü maçı da İzmir’de oynanacak.


ETİKET :