Geri

GALİP SAKDER’DEN CAMİAYA ÇAĞRI

Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkan Sakder, “Alacaklı görünen eski yöneticilerin ve futbolcuların bir fedakarlık yapması çok önemli. Kent dinamiklerinin, sivil toplum kuruluşlarının, iş dünyasının ortak bir akıl ile hareket etmesi gerekmektedir” dedi.

12:07:08 | 2022-06-21



Haberi Sesli Dinle

Yeni sezonda TFF 2. Lig’de mücadele edecek Bursaspor’da Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Galip Sakder’den gündeme dair açıklamalarda geldi. Bir çok konuya değinen Sakder, “Bursaspor bu kentin ortak değeridir. Bu değere hepimizin sahip çıkması lazımdır. Mevcut Yönetim Kurulu’nun göreve devam kararı alması ile  başlayan süreçte en önemli konu kulübün içinde bulunduğu mali tablodur. Her geçen gün  artan borç yükü Bursaspor’u çıkmaza sürüklemektedir. Öncelikle kulüpten alacaklı görünen eski yöneticilerin ve futbolcuların bir fedakarlık yaparak alacaklarından vazgeçmeleri ya da ertelemeleri gececi bir süre için kulübün önünü açacaktır. Kentin dinamiklerinin, sivil toplum kuruluşlarının, iş dünyasının ortak bir akıl ile hareket etmesi gerekmektedir” dedi.

 

ERTEKİN VE TAM’A TEŞEKKÜR

Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Galip Sakder ayrıca, “İsmail Ertekin ve Tahsin Tam hocalarımızı kutlamak istiyorum. Bu zor günlerde ve şartlarda Bursaspor’da görev almaları büyük bir fedakarlıktır. Bir Bursa’lı  ve  Bursaspor’lu olarak koşulsuz, şartsız görev kabul ettiklerinden dolayı da kendilerine  Bursaspor Divan Kurulu adına teşekkür  ediyorum” derken Sakder son yapılan Türkiye Futbol Federasyonu seçimlerinde Yönetim Kurulu Üyeliğine  seçilen Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay’ı da kutladı.

 

Divan 6 Temmuz’da

Ayrıca Bursaspor’dan yapılan açıklamada Divan Başkanlık Kurulu’nın 6 Temmuz Çarşamba günü toplanayacağı açıklandı. Yeşil Beyazlıların resmi sitesinden yapılan paylaşımda, “Divan Kurulumuz 6 Temmuz 2022 Çarşamba günü saat 18.00'da Timsah Park Stadyumu Toplantı Salonu’nda toplanacaktır. Sakder, kulübümüzün mali ve diğer konularıyla ilgili önemli açıklamaların olacağı bu toplantıya herkesin katılmasının önemini vurguladı” ifadeleri kullanıldı.


ETİKET :   BURSASPORDİVAN BAŞKANLIK KURULUGALİP SAKDER