Geri

MHP'li Tekin: “Gayri milli unsurlara Sur, Bursa için Alinur... Bursa’yı CHP’YE teslim etmeyiz"

MHP Bursa İl Başkanı Muhammet Tekin: “Gayri milli unsurlara Sur, Bursa için Alinur. CHP zihniyetine teslim edecek tek bir ilçemiz yoktur.”

17:42:06 | 2024-03-29



Haberi Sesli Dinle

MHP Bursa İl Başkanı Muhammet Tekin, Lider Haber TV'de Nurdan Hüsrev'in konuğu oldu. Seçim Özel programında gündeme dair açıklamalarda bulunan Tekin, Mustafakemalpaşa ve Yenişehir ilçelerinde seçimden zaferle çıkacaklarına inandıklarını kaydetti. Bursa’da seçimi 2 ilçeden ibaret olarak görmediklerini de sözlerine ekleyen MHP’li Tekin, 81 ilde ‘Cumhur’ ittifakının tesis ettiği birlik ve beraberlik iklimiyle hareket ettiklerinin bilgisini paylaştı.

“AKTAŞ’I CAN-I GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUZ”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Alinur Aktaş’ın yeniden başkanlığa gelmesi için ellerinden geleni yapacaklarının altını çizen Tekin, “Kentsel dönüşümden tutun da Bursa’yı tekrardan yeşillendirmek adına; şehrimizin tarihi kimliğini ortaya çıkarmak için mücadele eden Alinur Aktaş’ı can-ı gönülden destekliyoruz. Alinur Aktaş Bursa’ya yakışır, yakıştı da. ‘Dem’lenenler ve terör örgütleriyle arka kapı diplomasisi yapanlarla değil, milletle olanlara beraber olacağız dedik ve onlara da şu sözü söyledik: Gayri milli unsurlara Sur, Bursa için Alinur. Bu slogan aslında Bursa adına birçok şeyi özetlemekte. Bursa’da 2-3 tane ‘Dem’lenmiş daire başkanının olmasını Bursalı istemeyecektir” değerlendirmesinde bulundu.

“2-3 OY FAZLA ALMAK İÇİN TERÖRÜ ÖVMEYİN”

CHP'li Mustafakemalpaşa Belediye Başkan adayı Şükrü Erdem’in “Bana güvenin, Öcalan hain değil" ifadelerine yönelik fikirlerini de paylaşan Tekin, “Bu konunun kıvırması olmaz. Cumhuriyet Başsavcılığı zaten soruşturma başlattı. Kendisi de inkar ediyormuş durumu. Savcılığa da şikayetçi olmak için gittiğini söylüyormuş. Senin oraya ifade vermeye gittiğini herkes biliyor. Talihsiz bir durum. Maalesef CHP, Mustafa Kemal Atatürk’ün partisi değil artık. Bunu çok üzülerek söylüyorum. Atatürk’ün partisi cumhuriyet değerlerine, Atatürk’ün prensiplerine, Anayasanın ilk 4 maddesine itibar eder. Bunu siyasetinin omurgası olarak görür. 3 tane fazla oy almak için terörist başını övmek ne demek! Bunu yaparak toplumun sosyal algısıyla oynuyor ve terörü normalleştirmiş oluyorsunuz. CHP zihniyetine teslim edecek tek bir ilçemiz yoktur” şeklinde konuştu.

 


ETİKET :   liderliderbursabursason dakikagündemhaber