Geri

GÖRÜKLE İPEKSPOR ÇOK ÇALIŞIYOR

Yeşil Beyazlılar Görükle’de yapılacak CHP Büyük Mübadil Buluşması öncesi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelirlen, Bursa’da da İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan’ı ziyaret etti. Bursa ekibi ayrıca transfer çalışmalarını da sürdürüyor.

14:41:43 | 2022-07-21



Haberi Sesli Dinle

HABER: TOLGA ÖZTAŞ

 

2022-2023 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek ve hedefini 3. Lig olarak belirleyen Görükle İpekspor’da yeni sezon öncesi çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Yeşil Beyazlılar geçtiğimiz gün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Görükle’de yapılacak CHP Büyük Mübadil Buluşması öncesi Genel Kılıçdaroğlu ile bir araya gelen Bursa ekibinin kafilesinde yönetici Mehmet Kıvrak ile sportif direktör Ayhan Barışıcı yer aldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Görükle İpekspor forması hediye edildi.

 

 

SON TRANSFER SİNAN

Yeşil Beyazlılar ayrıca dün de Bursa İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan’ı ziyaret etti. FSM Bulvarı’nda yer alan Bursa İl Emniyet Müdürlüğü’ndeki ziyarete Görükle İpekspor Başkanı Ramazan Kıvrak ile yönetici Mehmet Kıvrak yer aldı. Aslan’a da Görükle İpekspor forması hediye edildi.

 

 

Hedefini 3. Lig olarak belirleyen Bursa ekibi transferde de son olarak Anadolu Üniversitesispor’da forma giyen kanat oyuncusu Sinan Bozkır’ı kadrosuna kattı.


ETİKET :   BURSAGÖRÜKLEGÖRÜKLE İPEKSPORİPEKSPORTFF 3. LİGBALBÖLGESEL AMATÖR LİGKEMAL KILIÇDAROĞLUTACETTİN ASLANTRANSFERSİNAN BOZKIR