Geri

GÖRÜKLE İPEKSPOR KELES'TE KAMPTA

Yeşil Beyazlılar yeni sezon öncesi kampını Bursa'nın Keles ilçesinde bulunan Gököz Natural Park'ta gerçekleştirirken, bu hamle Bursa kamuoyunun da takdirini kazandı.

16:56:08 | 2022-07-28



Haberi Sesli Dinle

2022-2023 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de Bursa'yı temsil edecek olan Görükle İpekspor'un sezon öncesi hazırlık kampı devam ediyor. Yeşil Beyazlılar kampını Bursa'nın Keles ilçesinde bulunan Gököz Natural Park'ta gerçekleştiriyor. Görükle İpekspor’un bu hamlesi Bursa kamuoyunun da takdirini kazandı.

 

 

Yeşil Beyazlıların Futbol Şubesi Sorumlusu Coşkun Yavuz "Bir Bursa kulübü olarak tüm yaşamımızı Bursa üzerine kurduk. Şehir dışında kamp yapma düşüncesini kırmak istedik. Tüm spor kulüplerine sezon öncesi kamplarının Bursa'da yapılabileceğini, Bursa'da da böyle doğal güzellikler içinde kamp yapabileceklerini kanıtlamak için çalışmalarımızı Gököz Natural Park'ta sürdürüyoruz. Tesisler mükemmel. Tüm takım burada bulunmaktan çok mutlu. Keşke tüm takımlarımız burada kamp yapsa" ifadelerini kullandı. Ayrıca önceki gün Keles Belediye Başkanı Mehmet Keskin, Kelesspor Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Görükle İpekspor’u kampta ziyaret etti.


ETİKET :   GÖRÜKLE İPEKSPORGÖRÜKLEİPEKSPORBURSARAMAZAN KIVRAKSPORFUTBOLKELESGÖKÖZ