Geri

GÖRÜKLE İPEKSPOR 3. LİG'E ÇIKACAK

Yeniden göreve seçilen Başkan Ramazan Kıvrak, "Güçlü bir yönetimle yeniden kollarımızı sıvadık. Artık bu işin inşallahı, maşallahı yok. Bu sezon bu takım TFF 3. Lig’e çıkacak” dedi.

16:23:25 | 2022-06-01



Haberi Sesli Dinle

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerinden Görükle İpekspor’da Başkan Ramazan Kıvrak güven tazeledi. Yeşil Beyazlı kulüp 9 Mayıs 2022’de olağan genel kurul kararı almıştı. İlki 24 Mayıs Salı günü olan ve yeterli çoğunluk sağlamayan kongre, 31 Mayıs Salı günü çoğunluk aranmaksızın Görükle Atatürk Stadı’nda gerçekleştirildi. Görükle İpekspor’un olağan genel kurulunda mevcut Başkan Ramazan Kıvrak tek aday olarak çıktı. Kongreye katılım sağlayan tüm delegelerin oyunu alan Ramazan Kıvrak yeniden Yeşil Beyazlı kulüpte başkan seçildi.

 

İNŞALLAHI, MAŞALLAHI YOK

Görükle İpekspor Başkanı Ramazan Kıvrak yeniden göreve seçilmesinin ardından Lider Bursa’ya özel açıklamalarda bulundu. Kıvrak, “Son 2 senedir 3. Lig’in kapısından dönüyoruz. 2 sene önce pandemi sebebiyle çok değişik bir statüyle karşı karşıya kaldık. Geçen sezon son maçta bir şeyler oldu. Güçlü bir yönetimle yeniden kolları sıvadık. İç transferi bitiyoruz. Dış transferde de çok iyi isimleri aramıza katacağız. Artık bu işin inşallahı, maşallahı yok. Görükle İpekspor bu sezon TFF 3. Lig’e çıkacak. Başka yolu yok” dedi.

 

Yönetim çok güçlü

Olağan Genel Kurulunu yapan Görükle İpekspor’da Başkan Ramazan Kıvrak’ın asıl listesinde Engin Çetiner, Ahmet Saldız, Ali Kızılkaya, Ali Korkut, Vedat Oruç, Coşkun Yavuz, Mehmet K.Güney, Recep Olgun, Mehmet Saldız, Rüstem Çoban, Erkan Günhan ve Mehmet Kıvrak yer aldı.

 

Takım Gündüz’e emanet

 

TFF 3. Lig’e çıkmayı kafasına koyan Görükle İpekspor’da bu sezon teknik direktörlük görevini Bursaspor'un unutulmaz oyuncu ve kaptanları arasında yer alan Yalçın yapacak. Gündüz'ün yardımcılığını Hüseyin Tunç yapacak olurken, kaleci antrenörü olarak da Sefer Şengül görev alacak.

 

İsleket kadro korundu

 

Görükle İpekspor iç transferde Aykut Eren, Berkay Velivar, İlker Ekim, Salih Kaan Kaplan, Ahmet Kutluer, Cevdet Aydın, Halil Asan, Talha Acar, Faruk Polat, Mesut Gün, Semih Baştan, Talha Biçer, Serhan Karahan, Ahmet Zeki Barlas, Buğrahan Bekar ve Murat İnce ile yeniden anlaşma sağladı ve takımın iskeletini korumayı başardı.


ETİKET :   GÖRÜKLE İPEKSPORGÖRÜKLEİPEKSPORBURSARAMAZAN KIVRAKSPORFUTBOL