Geri

Halkın lokantası Osmangazi'de hizmetinizde!

Dört çeşit yemeğin 80 TL’ye satılacağı Osmangazi Halk Lokantası açıldı. Amaçlarının esnafla rekabete girişmek olmadığını belirten Osmangazi Belediye Başkanı Aydın, ilerde farklı lokasyonlarda da aynı hizmeti verebileceklerini müjdeledi.

13:14:52 | 2024-06-10



Haberi Sesli Dinle

Yiğit Bora DOĞAN

Dört çeşit yemeğin vatandaşa 80 TL’den satılacağı Osmangazi Halk Lokantası’nın açılışı gerçekleştirildi.

Günde 1000 kişilik yemek çıkarması planlanan lokantada ilk servisi ise Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın yaptı.

Hafta içi saat 11.00 ile 15.00 saatleri arasında hizmet verecek olan lokantanın dar gelirli vatandaşlar için oluşturulduğuna vurgu yapan Başkan Aydın,

Yemekler self servis şeklinde olacak. Aynı anda 300-350 kişiye hizmet verebileceğiz. İlk etapta günlük bin kişilik yemek imkânı sağlayacağız” değerlendirmesini yaptı.

SOSYAL BELEDİYECİLİK VURGUSU

Esnafın bu lokantayı rakip olarak görmemesi gerektiğini de dile getiren Aydın,

Amacımız esnafımızla rekabete girişmek değil, dar gelirli vatandaşları uygun fiyatlı yemek hizmetiyle buluşturmak istedik” ifadelerini kullandı.

İleride farklı noktalarda da aynı hizmetin verilebileceğinin altını çizen Aydın, yeni projelerle hayatlara dokunmaya devam edeceklerini söyledi.

Başkan Aydın’dan sonra söz alan CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk ise, sosyal belediyecilik anlamında önemli adımlar atmaya başladıklarını ve vatandaşın derdi ile dertlenmeyi kendileri için görev bildiklerini söyledi.  


ETİKET :   halklokantasıosmangazi