Geri

HDP'nin eski milletvekilinin yaptığı provokatif paylaşıma tepki bitmiyor!

Türkiye-Portekiz maçıyla ilgili yaptığı paylaşımda ‘Biji Portikez’ ifadelerini kullanan Encu’ya vatandaşlar sosyal medyadan haddini bildirdi. MHP Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman ise tepkisini, “Kederde, acıda, sevinçte milletimizle bir olamayanların milletimizin meclisinde sandalye işgal etmeleri kara bir lekedir” diyerek, HDP’nin devamı olan DEM’in de kapatılması gerektiğine vurgu yaptı.

13:20:40 | 2024-06-23



Haberi Sesli Dinle

Lider Bursa

MHP Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, HDP'nin eski vekillerinden Ferhat Encu'nun paylaşımına tepki gösterdi.

Türkiye-Portekiz maçıyla ilgili yaptığı paylaşımda ‘Biji Portikez’ ifadelerini kullanan Encu’ya vatandaşlardan da tepki yağdı.

MHP’li Büyükataman, sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı yazılı paylaşımda, “Tek beslendikleri şey Türk ve Türkiye düşmanlığı, bu uğurda her türlü kalleşliği yapmaktan ar etmiyorlar. Bu vatansız alçak bir kez daha DEM/HDP’nin gerçek yüzünü göstermiştir. DEM Parti Türkiye’nin partisi değildir. DEM Parti bir siyasi parti değil Türkiye düşmanlarının uşaklığını yapan teröristlerin şehir ofisidir. Dolayısıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yeri olmadığı bugün bir kez daha ortaya çıkmıştır. Kederde, acıda, sevinçte milletimizle bir olamayanların milletimizin meclisinde sandalye işgal etmeleri kara bir lekedir. Ayrıca ‘Milli Takım gol attığında kim seviniyorsa, Türkiye İttifakı'nda onlar var’ diyerek DEM ile ortaklığını gizlemeye çalışan Özgür Özel’e de soruyoruz: Milli Takım karşısında Portekiz’i destekleyen alçaklara karşı bir tavrınız olacak mı? Yoksa her zamanki gibi DEM’in Türkiye düşmanlığına sessiz mi kalacaksınız?” ifadelerine yer verdi.

Provokatif paylaşımın altına binlerce yorum yazarak tepki gösteren vatandaşlarımızın tek isteği ise Encu’nun vatandaşlıktan çıkarılması.

İşte o yorumlardan bazıları:

“Senin vatandaşlıktan çıkarılman lazım.”

“Sen hangi salıncakta, kimin kucağında yazdın bunları.”

“Düşünsene bu adamın maaşı için bizden Türk Milletinden vergi kesiliyor. Dünyada başka eşi benzeri var mı?”

“MV kazandığınız maaş bu ülke kazanımlarından edindikleriniz, okuduğunuz okul, yediğiniz ekmek içtiğiniz su haram olsun. Bu yaşadığınız toprağa ihanettir... Ne Mutlu Türk’üm Diyene.”

“Emekli vekil maaşın iptal edilmeli! Portekiz ödesin maaşını...”

“Utanmıyor musunuz böyle paylaşım yapmaya? Emekli milletvekili maaşını bırak madem, haram zıkkım olsun bizden kesiliyor bunların maaşı.”

 


ETİKET :   portekizferhatencuTürkiyeismetbüyükatamanMHPhdptepkivatandaş