Geri

Her maça kazanmak için çıkacağız

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, önemli açıklamalarda bulundu. Milli takımdaki hedefleri hakkında konuşan İtalyan teknik adam, "Bu takıma kazanan bir takım mantalitesi getireceğim" ifadelerini kullandı. İşte Vincenzo Montella'nın açıklamaları...

23:50:20 | 2023-11-13



Haberi Sesli Dinle

A Milli Takım'ımızda Stefan Kuntz'un ayrılığı sonrası göreve Vincenzo Montella getirilmişti. Milan, Sevilla, Fiorentina gibi takımların ardından ülkemizde Adana Demirspor'u da çalıştıran 49 yaşındaki teknik adam, milli takımın başında çıktığı 2 maçı da kazandı. Montella yönetiminde Ay-yıldızlılar, Letonya'yı 4-0, Hırvatistan'ı ise 1-0'la geçmişti. İtalyan teknik direktör geleceğine ve planlarına ilişkin açıklama yaptı.

"KAZANAN BİR MENTALİTE GETİRECEĞİM"

Vincenzo Montella açıklamalarında, "TFF benden, önce EURO 2024, daha sonra da Dünya Kupası bileti almamı istedi. Bu takıma kazanan bir takım mantalitesi getireceğim" ifadeleriyle iddialı olduğunu gösterdi" ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE'DE FUTBOL TUTKUSU İNANILMAZ"

Başarılı çalıştırıcı sözlerine, "Sabah uyandığımdan akşam uyuduğum ana kadar bu sorumluluğu hissediyorum. Burada futbol tutkusu inanılmaz. Beni sokakta durduruyorlar, öpüyorlar ve teşekkür ediyorlar. Bana böyle davranan bir millet için elimden geleni yapmak istiyorum" ifadelerini ekledi.

Montella yönetiminde milli takım, 18 Kasım'da Almanya ile bir hazırlık maçı oynayacak. Ardından 21 Kasım tarihinde Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Galler'e konuk olacak.


ETİKET :   millimillitakımmontella