Geri

Hülya Koçyiğit depremzedelerle bir araya geldi

Türk sinemasının usta ismi Hülya Koçyiğit, Doğanın Anneleri Derneği ile birlikte Gaziantep’te depremden etkilenen vatandaşlar ile bir araya geldi.

17:17:16 | 2023-03-30



Haberi Sesli Dinle

11 ili etkileyen asrın felaketinin yaraları sarılmaya devam ediyor. Türk sinemasının usta oyuncusu ve Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu Üyesi Hülya Koçyiğit, Doğanın Anneleri Derneği’nin Gaziantep’te düzenlediği etkinliklere katılarak depremzedelerle bir araya geldi.

 ‘’BİZ BÜYÜK BİR ÜLKEYİZ, GÜÇLÜ BİR MİLLETİZ’’

Gaziantep’teki etkinliklerde Lider Haber’e özel açıklamalarda bulunan usta oyuncu Hülya Koçyiğit, “Devletimiz bütün imkanlarıyla burada yaşam alanları kurmuş. Ben de bugün depremzedeleri ziyarete geldim. Hep birlikte olduğumuzu göstermek için bugünkü organizasyonu düzenleyen annelere de teşekkür ederim. Türkiye’nin neresinde yaşarsak yaşayalım hepimiz depremin etkileri altındayız. Elimizden ne gelirse yardımlaşarak tekrar ayağa kalkmayı başaracağız. Biz büyük bir ülkeyiz, güçlü bir milletiz. Hep beraber yaralarımızı saracağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

“DOĞANIN ANNELERİ DERNEĞİ YARDIMLAŞMAK ÜZERE KURULMUŞ BİR TOPLULUK”

Doğanın Anneleri Derneği’nin kuruluş amacı ve faaliyetleri ile ilgili bilgi veren Koçyiğit, “Doğanın Anneleri, her şeyden önce doğayı korumak, doğa bilincini aşılamak ve doğa nedeniyle yaşanan afetler konusunda bilinçlendirmek ve yardımlaşmak adına toplanan bir dernek. Gerek afet döneminde, gerek herhangi bir doğa olayında bir araya gelerek yardımlaşmak üzere kurulmuş bir topluluk. Bugün tıpkı diğer STK’lar gibi ‘Doğanın Anneleri’ de bu konuda destek vermek için burada bulunuyor. Sadece bugün değil depremin başından beri buradalar” şeklinde konuştu.

Gaziantep’teki etkinlikler kapsamında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve Ünlü oyuncu Hülya Koçyiğit'in katılımıyla iftar yemeği düzenlenecek.

 

 


ETİKET :   liderliderbursabursason dakikagündemhaberDepremkahramanmaraşhatayurfa