Geri

“İlk günkü aşkla hizmete devam”

AK Parti Bursa İl Başkanlığı, E-Temayül Elektronik Teşkilat yoklamasına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan: “AK Parti olarak şimdiye kadar nasıl çalıştıysak, bundan sonra da büyük bir aşkla çalışmaya devam edeceğiz. Biz hep daha iyisini yapmak için kendimizle yarış içerisindeyiz. Bize durmak ve yavaşlamak asla yakışmaz. Biz hep zirvede olan bir partiyiz.”

14:07:09 | 2023-11-26



Haberi Sesli Dinle

31 Mart 2024 Yerel Seçimler öncesinde belediye başkan adaylarını belirlemek üzere Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde temayül hareketliliği yaşanıyor.

Saat 16.00’da son bulacak AK Parti Bursa İl Başkanlığı, E-Temayül Elektronik Teşkilat yoklamasına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Yerel seçimlerde kaliteli bir demokrasi sürecine şahit olunacağının altını çizerek konuşmasına başlayan Sayan,

“AK Parti olarak şimdiye kadar nasıl çalıştıysak, bundan sonra da büyük bir aşkla çalışmaya devam edeceğiz. Biz hep daha iyisini yapmak için kendimizle yarış içerisindeyiz. Bize durmak ve yavaşlamak asla yakışmaz. Biz hep zirvede olan bir partiyiz. En büyük iddiayı yine biz ortaya koyuyoruz. Bu seçimle birlikte vatandaşlar Türkiye'nin yönünü tayin etmiş olacak. Hem geride kalan dünleri yad edeceğiz hem de yarını seçeceğiz. AK Parti demek; eser demek, adalet ve kalkınma demek. Yola çıkan bu hareketi 7'den 70'e tüm Türkiye ve dünya biliyor. Emanete sadakat bizim işimiz demekteyiz. Toplumun bütün kesimlerini kucaklayarak hizmet etmek bizim işimizdir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti kadrolarının işi hizmet etmek. AK Parti olarak parti içi demokrasiyi en iyi yöneten partiyiz. Diğer partilerde sandalyelerin havalarda uçuştuğunu hepimiz biliyoruz. Bursa’da kardeşlik havasında temayül yoklamamızı gerçekleştiriyoruz. Tüm adaylarımız için, Bursa için temayül yoklamamız hayırlı olsun. 2009 seçimlerinde de Bursa'da temayül yoklamasını gerçekleştiren ekibin başında görev almıştım. Bugün de burada olmaktan onur duyuyorum. Bu muhteşem tarih dolu şehirden Gazze'ye selamlarımızı, dualarımızı göndermek istiyorum. 31 Mart seçimlerine 4 ay kala tüm varlığımızla genç, yaşlı, kadın demeden; herkesin evine giderek, tüm kalpleri kazanacağız. Daha güçlü kadrolarla milletimize hizmet etmeye devam edeceğimize inanıyoruz. Oy kullanma işlemi biter bitmez, Bursa'nın gönlünden geçen adaylar Cumhurbaşkanımızın önüne düşecek” değerlendirmesinde bulundu.

 

(Lider Bursa)


ETİKET :   temayülbursaakpartimerinossayan