Geri

İnegölspor’dan vefa organizasyonu! Yeni sezonda şampiyonluk isteyen ekipten önemli buluşma

Bordo Beyazlılarda geçmiş dönem başkanları vefa ve yeniden diriliş buluşması kapsamında mevcut Başkan Kani Ademoğlu ve yönetimini ziyaret etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada çok önemli konular gündeme geldi.

11:52:35 | 2022-08-21



Haberi Sesli Dinle

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk isteyen İnegölspor’da geçmiş dönem başkanları vefa ve yeniden diriliş buluşması kapsamında Bordo Beyazlı yönetimi ziyaret etti. Karşılıklı fikir alışverişlerinin paylaşıldığı buluşmada şehrin yeniden kenetlenmesi, sportif ve mali başarı için yapılması gerekenler ile kalıcı gelirler oluşturulması gibi konular gündeme geldi.

 

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılarak İnegölspor’a hediye edilen yeni tesislerde gerçekleşen toplantıya Onursal Başkan Alinur Aktaş, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, kurucu başkan Hasan Bilge ile eski başkanlar Fikri Bayraktar, Metin Anıl, Varol Sarılar, Rauf Koşarer, Cemal Arık, Mehmet Canalp, Münür Kanar, İlhan Korkmaz, Eşref Güç, Cebrail Kemer, Kulüp Başkanımız Kani Ademoğlu ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

TÜM BAŞKANLARA TEŞEKKÜR

Vefa ve yeniden diriliş buluşmasında İnegölspor Başkan Kani Ademoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, eski başkanlara tesisleri gezdirerek yapılan çalışmalar, tefrişat ve tamamlanması gereken konularla ilgili bilgi verdiler. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen toplantının sonunda başkan Kani Ademoğlu tüm başkanlara isimleri yazılı çerçevelenmiş İnegölspor forması hediye etti. Ademoğlu, “Öncelikle kulübümüze şimdiye kadar hizmet etmiş tüm başkan ve yöneticilerimize, kulüp çalışanlarımıza, hizmette bulunmuş sporcularımıza ve elbette taraftarımıza çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


ETİKET :   liderliderbursabursason dakikagündemhaberspor