Geri

İsmail Ertekin gitti gider!

Bursaspor'da ligin zayıf takımlarından Tarsus İdman Yurdu ile deplasmanda 3-3 berabere kalınmasının ardından tecrübeli teknik adamın bileti kesildi.

02:11:26 | 2023-03-26



Haberi Sesli Dinle

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta yer alan Bursaspor'un, 28. hafta mücadelesinde deplasmanda karşılaştığı Tarsus İdman Yurdu ile 3-3 berabere kalmasının ardından camia ayağa kalktı. Özellikle sosyal medyada teknik direktör İsmail Ertekin'e taraftarlar yoğun eleştirlerde bulundu. Takımın oynadığı oyun da son haftalarda oldukça kötü olmasının ardından Teknik Direktör İsmail Ertekin'in bileti kesildi...

Maçın ardından gece geç saatlerde Bursa'ya gelen Yeşil Beyazlılarda yönetim ile İsmail Ertekin sözlü olarak ayrılık kararında anlaştı.

Bursaspor Başkanı Ömer Furkan Banaz ile İsmail Ertekin'in Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde resmi olara biraraya gelmesinin ardından ayrılık kararı kulüp tarafından açıklanacak. Yeşil Beyazlılarda yeni teknik direktör arayışı da hemen start alacak.

Timsah'ta yaşanacak ayrılık sonrası gündeme ilk olarak Mustafa Er ismi geldi. Er ile anlaşılamaması halinde 2. Lig'de daha önce özellikle kümede kalma mücadelesinde tecrübeli olan bir teknik direktör ile anlaşma sağlanacak.

Bursaspor İsmail Ertekin yönetiminde bugüne kadar 15 maçta 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 da yenilgi aldı.


ETİKET :