Geri

KARACABEY İÇİN O SENE BU SENE!

TECO Karacabey Belediyespor TFF 2. Lig play-off finalinde bugün saat 21.00'de Bodrumspor ile karşılaşacak ve kazanan takım 1. Lig'e yükselecek.

12:52:44 | 2022-05-29



Haberi Sesli Dinle

TFF 2. Lig play-off finalinde Bursa temsilcisi TECO Karacabey Belediyespor bugün İzmir’de Bodrumspor ile karşı karşıya gelecek. Alsancak Mustafa Denizli Stadı’nda saat 21.00’de oynanacak maçta Süper Lig hakemi Ali Şansalan düdük çalacak. Şansalan’ın yardımcılıklarını Bilal Gölen ile Abdullah Bora Özkara yapacak olurken, Veli Karakaya da 4. hakem olarak sahada yer alacak. Kazanan takımın TFF 1. Lig’e çıkacağı mücadele A Spor’dan canlı olarak yayınlanacak.

 

TAHSİN TAM MUCİZESİ

Sezon başında çok sıkıntılı günler geçiren TECO Karacabey Belediyespor, Tahsin Tam’ın göreve gelmesinin ardından devre arasında da kadrosunu güçlendirdi. Tam ile birlikle Mavi Siyahlılar müthiş bir ivme yakalayarak hem küme düşme hattından çıktı hem de adını play-off’a yazdırdı. Bursa ekibi play-off’ta önce Isparta 32 Spor’u, ardından da Tarsus İdman Yurdu’nu eleyerek adını finale yazdırmayı başardı.


ETİKET :