Geri

KAZANMADAN GELME BURSASPOR!

Yeşil Beyazlılar 1. Lig’in 37. haftasında Royal Hastanesi Bandırmaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Bandırma İlçe Stadı’nda saat 16.00’da start alacak mücadelede hakem Abdulkadir Bitigen düdük çalacak olurken mücadele, beIN Sports-2’den yayınlanacak.

08:19:02 | 2022-05-14



Haberi Sesli Dinle

Spor Toto 1. Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Bursaspor, 37. hafta mücadelesinde deplasmanda Royal Hastanesi Bandırmaspor’a konuk olacak. Bandırma 17 Eylül Stadı’nda saat 16.00’da start alacak zorlu mücadelede FIFA hakemi Abdulkadir Bitigen düdük çalacak. Bitigen’in yardımcılıklarını Orkun Aktaş ile Mustafa Sayranlar yapacak olurken, İlker Yasin Avcı da 4. hakem olarak görev alacak. Karşılaşma ayrıca TRT Spor’da dönüşümlü yayınlanırken, beIN Sports-2’den canlı olarak ekranlara gelecek.

 

ATEŞ HATTINDAN ÇIKACAK

Bursaspor geride kalan 36 hafta sonunda elde ettiği 11 galibiyet, 8 beraberlik ve 15 mağlubiyetle 16. sırada yer alıyor. Yeşil Beyazlılar deplasmanda oynayacağı zorlu maçı kazanarak artık ateş hattından çıkmak istiyor. Ev sahibi ekip ise 2 hafta önce ilk 2 sıra şansını kaybetti. Royal Hastanesi Bandırmaspor’un play-off bileti de cebinde bulunuyor. Bordo Beyazlılar da 3. Sıradaki yerini korumak ve play-off’a avantajlı girmek için bugün kazanmak istiyor.


ETİKET :