Geri

Kırtasiyeler, sağlıklı ve güvenilir ürün için doğru tercih!

Okulların açılmasına sayılı günler kala veliler çocukları için sağlıklı ve güvenilir ürün arayışına geçti. Ancak, piyasada çok sayıda seçenek bulunmasına rağmen kaliteli, sağlıklı ve güvenilir ürün bulmak her zaman kolay olmuyor. Kırtasiyeci Ali Demirtaş, “Velilerin kaliteli ve sağlıklı ürünler için kırtasiyelerden alışveriş yapmaları oldukça önemli" dedi.


16:41:42 | 2024-09-02



Haberi Sesli Dinle

Gülüzar Helvacı-Yiğit Bora Doğan/Lider Bursa 

Okul sezonunun yaklaşmasıyla birlikte, veliler çocuklarının eğitim ihtiyaçlarını karşılamak için kırtasiye alışverişine hız verdi. Ali Demirtaş, "Velilerin kaliteli ve sağlıklı ürünler için kırtasiyelerden alışveriş yapmaları çok önemli" şeklinde konuştu. Kırtasiye sektörünün 2024 yılı itibarıyla birçok fırsata sahip olduğunu belirten Demirtaş, erken alışveriş yapmanın avantajlarına da değindi.

GÜVENİLİR VE SAĞLIKLI ÜRÜNLER KIRTASİYELERDE

Kırtasiye ürünlerinde sağlık ve güvenlik konularına da dikkat çeken Demirtaş, " Velilerin kaliteli ve sağlıklı ürünler için kırtasiyelerden alışveriş yapmaları oldukça önemli. Biz kırtasiyeler olarak düzenli denetimlerden geçiyoruz. Sağlığa zararlı ürünlerin raflarımızda bulunmaması için özen gösteriyoruz. Yıl boyunca ve özellikle Eylül dönemlerinde ürünlerimiz kontrol ediliyor. Faturalı ürünler sunduğumuz için veliler çocuklarının bir yıl boyunca güvenli bir şekilde kullanabileceği ürünleri rahatlıkla bulabiliyorlar” ifadelerini kullandı.

Demirtaş konuşmasına şu şekilde devam etti:

“Kırtasiye sektörü 2024 yılına başladı. Kalabalık olmadan uygun fiyatlı alışveriş yapmak isteyenler var. Kırtasiye alışverişini erken yapmak maliyet açısından oldukça uygun oluyor. Genellikle raflarımızda fiyat güncellemeleri yapıyoruz ancak geçen yıldan kalan bazı ürünlerimizi uygun fiyatlarla satışa sunuyoruz.”


ETİKET :   GündemLider HaberLider BursaGüncelKırtasiyeGüvenilirÜrünSağlıklıOkulİlkokulOrtaokulAlışverişAli Demirtaş