Geri

Lider Haber TV ABD'de! Gülşah Alkoçlar son gelişmeleri aktardı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 79. Genel Kurulu kürsüsünden dünyaya seslenecek. Hitabında Gazze'de süren İsrail soykırımını vurgulayacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD'deki çalışmalarını Lider Haber TV anbean takip ediyor.

13:30:55 | 2024-09-24



Haberi Sesli Dinle

Birleşmiş Milletler 79. Genel Kurulu'na katılmak üzere New York'a giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yoğun bir diplomasi trafiği yürütüyor.

Türkiye’den ABD’ye giden heyetin arasında Lider Haber TV Yönetim Kurulu Başkanı Gülşah Alkoçlar da yer alıyor. 

Lider Haber TV, Gülşah Alkoçlar aracılığıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın görüşmelerini takip ediyor ve önemli detayları izleyicilerine aktarıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye, N A T O'nun En Güçlü Müttefiklerinden Biridir

Lider Haber TV Yönetim Kurulu Başkanı Gülşah Alkoçlar, Erdoğan’ın BM Genel Kurulu’nda yapacağı konuşmanın detaylarını paylaştı.

Alkoçlar, Erdoğan’ın konuşmasında İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze’de gerçekleştirdiği saldırıları soykırım olarak tanımlayacağını ve bu konuyu tüm dünyaya anlatacağını belirtti.

Alkoçlar ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın “Sıfır Atık” projesinin Birleşmiş Milletler'de büyük beğeni topladığını dile getirdi.

BM Sürdürülebilir Kalkınma Çözümleri Ağı Başkanı Jeffrey Sachs ile Türk Evi'nde bir araya gelen Emine Erdoğan, küresel çevre sorunlarına dikkat çekti ve Sachs’ın 'Küresel Sıfır Atık İyi Niyet Beyanı’nı imzaladığı ifade edildi.

Alkoçlar, “Emine Erdoğan’ın projesi burada takdirle karşılanıyor. BM Sürdürülebilir Kalkınma Çözümleri Ağı Başkanı Profesör Jeffrey Sachs, kendisiyle Türk Evi’nde görüştü. Sachs, görüşmede ‘Küresel Sıfır Atık İyi Niyet Beyanı’nı imzaladı. Öte yandan Emine Erdoğan, lider eşleriyle de temasta bulunuyor. Kendisi 2021 yılında değişim-dönüşüm süreci başlatmış ve Bohça markasının kurulmasına vesile olmuştu” değerlendirmesini yaptı.

Gulsah Alkoclar-2

Gülşah Alkoçlar Son Gelişmeleri Aktardı


ETİKET :   Gülşah Alkoçlarhabergündemabdrecep tayyip erdoğannewyork