Geri

Melissa Barrera her şeye rağmen soykırıma sessiz kalmıyor

Meksikalı oyuncu Melissa Barrera, Filistin'e destek veren sosyal medya paylaşımları sonrası Scream 7 (Çığlık) filminin kadrosundan çıkarıldı. Çığlık filminin prodüksiyon şirketi Spyglass, Barrera’nın paylaşımlarının antisemitik (Yahudi düşmanı) olduğunu öne sürdü. Barrera Gazze'ye destek veren paylaşımlarında "Gazze yaklaşık yirmi yıldır açık hava hapishanesi ve hızla toplu bir mezar haline geliyor" ifadelerini kullanmıştı.

16:47:07 | 2024-01-23



Haberi Sesli Dinle

Avrupa Parlamentosu'nun İrlandalı üyesi Mick Wallace'dan Melissa Barrera'ya destek

Avrupa Parlamentosu üyesi Wallace, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda: "Aktris Melissa Barrera, zulüm görenler adına konuşmaya cesaret ettiği için bir sonraki Scream filmi devam filminden kovuldu #Palestinians - "Dışladığım kişiler için dahil edilmektense, dahil ettiğim kişiler için dışlanmayı tercih ederim" - #Israeli lobisinin gözdağı bir rezalettir..." ifadelerini kullandı.

Ünlü film eleştirmeni Zoe Rose Bryant'dan Melissa Barrera'ya destek

Bryant, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bugün her sanatçı Susan Sarandon ve Melissa Barrera'ya destek vermeli, yoksa bu Hollywood'un yeni kara listesinin sadece başlangıcı olacak." ifadelerini kullandı.

ABD televizyon dizisi Stranger Things yıldızı Grace Van Dien, Barrera'ya destek gösterdi.

Dien, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Yani şimdi hepimiz casus cam filmlerini boykot ediyoruz, değil mi?" ifadelerini kullandı.

Spyglass Medya Şirketi, "Melissa Barrera konusunda duruşumuz net"

Çığlık 7 filminin yapım şirketi Spyglass, Barrera'nın görevden alınmasıyla ilgili yaptığı açıklamada: "İfadelerimizin kesin olarak açık olduğunu, Melissa Barrera'yı filmde oynatmayacağımızı kesin olarak ifade ediyoruz " açıklamalarında bulundu.


ETİKET :   bursagündemasayişdünyasiyasetsporkültür sanatmagazineğitim