Geri

Meral Hanım bu sözleri iyi duymalı... Özel, pişman değilmiş

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Pervin Chakar'ın konserine katılıp elini öpmesi için "hiç pişman değilim" dedi. Özgür Özel, yerel seçimlere ve iş birliklerine ilişkin de mesajlar verdi. 'Liderlerden randevu alarak görüşme trafiğine başlayacağım' diyen Özel, 'İYİ Parti kararlıysa saygı duyarız ama ben üstüme düşen ne varsa yapacağım' vurgusunda bulundu. CHP lideri, HEDEP ile bir görüşme ihtimali için "gizli değil kamuoyuna açık olacak" ifadesini kullandı.

20:24:05 | 2023-11-23



Haberi Sesli Dinle

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, HEDEP Milletvekili Pervin Buldan ile geçmişte terör örgütü PKK’ya ilişkin açıklamalarıyla dikkat çeken opera sanatçısı Pervin Chakar'ın konserine katılıp elini öpmesine ilişkin ilk kez konuştu. ‘Bir sanatçıya saygı gösterdim, pişman değilim’ dedi. Özgür Özel, Cumhuriyet gazetesi ve Gazete Duvar’a konuştu. Özel, 'ilk genel seçimde kötü bir sonuç alır ve kaybedersem derhal bırakırım' dedi. CHP’deki değişim ile birlikte hedefin, oyları yüzde 35 bandına çekmek olduğunu söyledi.

Özel, yerel seçimlere ve iş birliği başlığına ilişkin de mesajlar verdi. 'Liderlerden randevu alarak görüşme trafiğine başlayacağım' diyen Özel, 'İYİ Parti kararlıysa saygı duyarız ama ben üstüme düşen ne varsa yapacağım' vurgusunda bulundu.

Ve CHP-HEDEP iş birliği olacak mı? ‘İYİ Parti’nin yanı sıra bütün partilerle temas edebiliriz’ dedi Özel. CHP lideri, HEDEP ile bir görüşme ihtimali için, "Gizli değil kamuoyuna açık olacak" vurgusu yaptı. Özel, yerel seçim stratejisinin nasıl olacağını “ayakları yere sağlam basan bir harita” cümlesiyle ifade etti. 

 

 


ETİKET :   bursagündemasayişdünyasiyaset