Geri

Merve Özbey: Bugünü görebileceğime dair çok umudum yoktu

Geçtiğimiz yıl yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle konserlerini ertelemek zorunda kalan Merve Özbey, "Ben bugün 36 oldum. Geçen sene hastane odasındaydım. Açıkçası bugünü görebileceğime dair çok umudum da yoktu" dedi.

16:59:19 | 2024-07-18



Haberi Sesli Dinle

2020 yılında nikah masasına oturduğu Kenan Koçak ile iki çocuklu mutlu bir evliliği olan Merve Özbey, geçtiğimiz yıl geçirdiği ameliyatın ardından oluşan komplikasyon nedeniyle tedavi altına alınmıştı.

KONSERLERİNİ İPTAL ETTİ

Ünlü şarkıcı, konuyla ilgili "Geçirdiğim operasyon sonrası birtakım komplikasyonlar gelişti. Buna yönelik hastanede devam eden tedavi süreci ve doktorlarımın tavsiyesi ile 30 Ağustos'a kadar olan konserlerimi üzülerek iptal etmek zorunda kaldım. Sağlıklı günlerde yeniden buluşmak ve hep birlikte şarkılar söylemek dileğiyle" diye açıklama yapmıştı.

Bugün doğum gününü kutlayan yıldız sosyal medya hesabında paylaşım yaptı.

Özbey paylaşımına "Ben bugün 36 oldum. Geçen sene hastane odasındaydım. Açıkçası bugünü görebileceğime dair çok umudum da yoktu ama gördüm şükür. Yaşama sevincimi kaybetmeden nice mutlu seneler diliyorum kendime. Aferin kız Merve iyi direniyorsun. Dileğim var elbet Eksiksiz sağlıkla huzurla nice senelerimiz olsun. Arayan soran mesaj atan herkese teşekkür ederim" notunu düştü.


ETİKET :   liderliderbursabursason dakikagündemhaber