Geri

MHP genişletilmiş bölge istişare toplantıları Bursa’dan başlıyor…

Yerel seçim yaklaşırken, Diyar Diyar Anadolu programlarıyla vatandaşla hemhal olan MHP, bununla birlikte Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantılarına başlıyor. İlk toplantının adresi ise Bursa oldu.

19:54:36 | 2023-10-10



Haberi Sesli Dinle

 MHP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın,  MHP’nin bir yandan Diyar Diyar Anadolu programlarıyla ülkenin dört bir yanında vatandaşla kucaklaşırken, bir yandan da Bölge İstişare Toplantılarına başlayacağını duyurdu.

İlk toplantının adresi Bursa olurken, 14 ekim Cumartesi gerçekleşecek Bölge İstişare Toplantısına, Balıkesir, Yalova, Bilecik, Kütahya, Eskişehir ve Afyonkarahisar’dan da vatandaşlar gelecek.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, artık dünya düzeninin değiştiğini, insanlığın aklı selim bir rehber arayışında olduğunu, bunun için de Türkiye’ye tarihi bir görev düştüğünü söyledi. Böylesi bir süreçte, yerel seçimlerin daha da önemli bir duruma geldiğini belirten Semih Yalçın, “Cumhur İttifakının hedefi; terörle mücadelenin başarıyla sonlandırılmasına zemin hazırlamak, Türkiye Yüzyılını hayata geçirmek ve ülkemizi hak ettiği zirveye taşımaktır. O hâlde Cumhur İttifakının ortağı MHP’nin siyasi müessiriyetinin devamı açısından her seçim bir öncekinden önemli, her sandık aritmetiği evvelkinden değerlidir. MHP Teşkilatları olarak işi başından sıkı tutuyoruz. Bu çerçevede, “2024’E DOĞRU, DİYAR DİYAR ANADOLU” temasıyla bütün yurt sathında yürütülen faaliyetlerimize ilave olarak GENİŞLETİLMİŞ BÖLGE İSTİŞARE TOPLANTILARI yapılması kararlaştırılmıştır. İlk aşamadaki bölge istişare toplantılarının birincisi; 14 Ekim’de Balıkesir, Yalova, Bilecik, Kütahya, Eskişehir ve Afyonkarahisar illerinin katılımıyla Bursa’da gerçekleştirilecektir.” İfadelerini kullandı.

Bu arada MHP’nin Bursa bölge istişare toplantısının görseli de, MHP’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Görselde hem 2024’e doğru Diyar Diyar Anadolu, hem de Fenişletilmiş Bölge İstişare Toplantılarının tanıtımı yer aldı.


ETİKET :   bursagündemsiyasetekonomibilim teknolojispordünyaasayiş