Geri

MHP İlçe Başkanı Karakoç: Nilüfer’de işler iyi gitmiyor!

MHP Nilüfer İlçe Başkanı Levent Karakoç, Nilüfer Belediyesi’nin borcunu 1 milyar 421 milyon 568 bin lira olarak açıkladı. Başkan Karakoç, “Birçok konuda olduğu gibi malî açıdan da Nilüfer'de işler iyi gitmiyor” değerlendirmesinde bulundu.

16:09:35 | 2024-07-24



Haberi Sesli Dinle

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nilüfer İlçe Başkanı Levent Karakoç, Nilüfer Belediyesi’nin mali durumunu öğrenmek amacıyla verdiği yazılı soru önergesine aldığı cevabı kamuoyuyla paylaştı.

Karakoç, açıklamasında şunları söyledi:

“Nilüfer Belediye Başkanlığı borç stoğunu sorgulamak adına verdiğimiz yazılı soru önergesine verilen cevabı daha önce ifade ettiğimiz gibi değerli vatandaşlarımızla ve kamuoyu ile paylaşıyoruz. Geçtiğimiz dönemlerde defalarca vurgu yaptığımız malî disipline, gayrimenkullerin satışına rağmen ortaya çıkan tabloyu, ödenemeyen kıdem tazminatlarını, mazbata tarihi ile Haziran 2024 arası borçlanma miktarını ve toplam 1.421.568.711 TL'lik borç toplamını kamuoyunun bilgi ve değerlendirmesine sunuyoruz. Buradan yola çıkarak ifade etmek gerekirse Birçok konuda olduğu gibi malî açıdan da Nilüfer'de işler iyi gitmiyor.”


ETİKET :   GündemLider HaberLider BursaGüncel