Geri

MHP’li Bulut: “Öcalan denilen sapığı anmak elbette suçtur!”

Bebek katili Öcalan’ı anan DEM’e tepki gösteren MHP’li Bulut, “Bu sapığı anmak elbette ki hem suçtur hem de bu sapığın insanlıktan nasibini almamış ırkçı, faşist ve ilkel fikirlerine teslimiyettir” dedi.

12:59:37 | 2024-07-25



Haberi Sesli Dinle

MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı yazılı açıklamada DEM’in terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan hakkındaki paylaşımını sert bir dille eleştirdi.

Bulut’un açıklaması şöyle:

Halk önderi dediğiniz Abdullah Öcalan olsa olsa ancak bir it sürüsüne ‘önder’ olabilir.

Öcalan, göbeğini kaşıyarak nutuk attığı kadınların yıllarca ırzına geçmiş bir cinsi sapık.

‘Öldürelim Otorite olalım’ talimatıyla onlarca masum köylüyü ve bebekler de dahil çocukları katletmiş ideolojik bir sapık.

Etrafına yuvalanmış mahlukatın kendisine tapınması nedeniyle ‘Ben Tanrıyım’ diyen zihni bir sapık.

Örgüt içi binlerce infaz ve işkence emri vermiş, kendisine tapınan insan görünümlü mahlukatın bir kısmını da kendisi itlaf etmiş paranoyak bir sapık.

Yakalanınca ‘Benim annem de Türk’tü, devlete hizmete hazırım’ diyebilen ikiyüzlü, onursuz ve şerefsiz bir sapıktır.

Buna halk önderi demek ve bu sapığı anmak, elbette ki hem suçtur ve hem de bu sapığın insanlıktan nasibini almamış ırkçı, faşist ve ilkel fikirlerine teslimiyettir.

İnsanların vücutlarına naylon damlatarak öldüren, yeni doğmuş bir bebeği, örgüt içerisinde hamile kalma yasağının ihlali nedeniyle yanan sobaya atarak katlettiren bir manyağı kutsamak, bu sapıktan daha aşağılık bir ruha, karaktere ve yaratılışa sahip olunduğunu gösterir.”

 

 

Lider Bursa


ETİKET :   mhpbulutpkkteröröcalan