Geri

MİNİK TİMSAHLAR MEZUN OLDU

Bursaspor’un gerçekleştirdiği mezuniyet organizasyonuna Altyapı ve Futbol Okulundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Selim Yolgeçen, futbol okulları koordinatörü Yılmaz Burul, futbol okulu antrenörleri ve veliler katıldı.

16:47:40 | 2022-07-28



Haberi Sesli Dinle

Bursaspor Futbol Okulu’nun 4 Temmuz-28 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilen 2022 yılı 1. yaz dönemi düzenlenen sertifika töreniyle tamamladı. Yeşil Beyazlıların Merinos Futbol Okulu’nda düzenlenen törene Altyapı ve Futbol Okulundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Selim Yolgeçen, futbol okulları koordinatörü Yılmaz Burul, futbol okulu antrenörleri ve veliler katıldı. Merinos’ta gerçekleşene organizasyonda Altyapı ve Futbol Okulundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Selim Yolgeçen açıklamalarda bulundu.

 

 

BİZİM GELECEĞİMİZ BURASI

Yolgeçen, “En değerli hazinemiz olan futbol okullarımızda bugün yeni sporcu adaylarımızın ilk adımlarına şahit olmak bizler için gurur verici. Tüm sporcularımız bizler için çok değerli. Bursaspor’umuzu hayatlarının her anında temsil edecek bu çocuklarımızı en verimli şekilde yetiştirmek ve kulübümüz bünyesine başarılı futbolcular katmak için Başkanımız Ömer Furkan Banaz ve yönetim kurulumuz ile birlikte tüm gayretimizi sarf etmeye devam edeceğiz. Futbol okullarımız bizim geleceğimiz. Burası bizim geleceğimiz” ifadelerini kullandı


ETİKET :