Geri

MİT Suriye'deki hedefleri imha etmeye başladı!

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Suriye'nin kuzeyine nokta operasyon düzenledi. Operasyon sonucu terör örgütü PKK/YPG'ye ait 23 hedefin imha edildiği bildirildi. MİT'in gerçekleştirdiği operasyonun ardından Milli Savunma Bakanlığı da (MSB) Irak'ın kuzeyinde Gara ve Metina bölgesinde hava harekatı düzenlendiğini ve 10 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

19:20:00 | 2024-01-14



Haberi Sesli Dinle

Türkiye, teröristlerin inlerini başlarına yıkmaya devam ediyor.

Terörle mücadelesini kararlılıkla sürdüren Türkiye, Suriye'nin kuzeyinde çok sayıda terör hedefini imha etti.

Milli İstihbarat Teşkilatı'nca (MİT) düzenlenen nokta operasyon kapsamında PKK/YPG'ye ait terör amaçlı kullanılan aralarında beş kritik altyapı tesisi, üç kontrol noktası, sekiz sözde askeri nokta, iki mühimmat deposu, iki lojistik deposu, iki teknik araç deposu ve bir tünel/mevzilendirme çalışmalarında kullanılan araç olmak üzere toplamda 23 hedef imha edildi.

Irak'ın kuzeyinde hava harekatı

Öte yandan MİT'in operasyonundan kısa süre sonra da Milli Savunma Bakanlığı (MSB) terör örgütü PKK'ya yönelik yeni bir operasyonun gerçekleştirildiğini duyurdu.

MSB, Irak'ın kuzeyinde Gara ve Metine bölgesinde hava harekatı düzenlendiğini ve 10 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini belirtti.

 


ETİKET :   sondakika