Geri

Murat Dalkılıç 9. kez burun ameliyatı oldu!

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, geçtiğimiz günlerde 9. kez ameliyat masasına yatıp burun operasyonu geçirdi. 40 yaşındaki Dalkılıç'ı görenler Michael Jackson'a benzetti.

15:07:24 | 2024-04-29



Haberi Sesli Dinle

Yaşadığı sağlık sorunları yüzünden konserlerini iptal etmek zorunda kalan Murat Dalkılıç, 9'uncu kez ameliyat olacağını açıklamıştı.

Murat Dalkılıç, geçtiğimiz günlerde 9'uncu kez ameliyat masasına yatıp burun operasyonu geçirdi. Ünlü popçu, yeni görüntüsüyle verdiği pozla dikkat çekti.

Burun estetiğiyle sosyal medyayı ikiye bölen Dalkılıç'ı bazı kullanıcılar Michael Jackson'a benzettirken, bazıları da bu operasyonlara bir son vermesini istedi.

"DOKTOR HATASI" DEMİŞTİ

2019 yılının Aralık ayında bir programa konuk olan Murat Dalkılıç burnundaki kemiklerin doğuştan dışarıya yönelme olduğunu anlatmış ve ilkokul yıllarından beri sağlık sorunu yaşadığından bahsetmişti.

Ünlü şarkıcı, "Estetik yaptırdım, hatta yedi kez. İlkokuldan beri burnuma estetik yaptırıyorum. Benim bir hastalığım var. Burun kemiklerim dışarı doğru çıkıyordu. Doktor o kemikleri alırken kıkırdağımı da almış, hayatımın en en zor zamanları başladı. Oramdan buramdan bir şeyler alınıp sürekli burnuma eklendi. Artık bir şey de olsa burnumu yaptırmayacağım, yoruldum" demişti.


ETİKET :   liderliderbursabursason dakikagündemhaber