Geri

Mustafa Bozbey: “Bu yıl gerçek Bursa gastronomisinin olduğu bir festival yaptık”

Bursa’da bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Uluslararası Gastronomi Festivali görkemli bir finalle sona erdi. Lider Bursa’ya konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Bozbey, “Bu yıl gerçek Bursa gastronomisinin olduğu bir festival yaptık” dedi.


16:27:27 | 2024-09-17



Haberi Sesli Dinle

Gülüzar HELVACI-Yiğit Bora Doğan

7 farklı ülkeden 8 yabancı şehrin katılım sağladığı 'Damağımdaki Bursa' temasıyla düzenlenen 3. Bursa Uluslararası Gastronomi Festivali, çeşitli yarışmalar, söyleşiler ve konserlerle katılımcılara eşsiz bir deneyim sundu. Festival ile ilgili açıklamalarda bulunan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, gerçekleşen etkinliğin Bursa’nın tanıtımı açısından oldukça önemli olduğunu vurguladı.

“İŞTE BURSALILAR BURADA!”

Katılımın oldukça yoğun olduğu festivali değerlendiren Mustafa Bozbey, “Bursa’nın tanıtımı açısından çok önemli bir etkinliği gerçekleştirdik. Bursalılar bu festivali sahiplendi. Tüm katılımcılara yürekten teşekkür ediyorum. Bu yıl çok farklı bir gastronomi festivali yaptık. Tabi ki önceden başladı bu festival. Başlatanlara teşekkür ediyoruz. Emekleri var ama bu yıl gerçek Bursa gastronomisinin olduğu bir festival yaptık. Bundan sonra da bu etkinliğimizle Bursa’nın gastronomisini, gastronomi alanındaki ürün çeşitliliğini önce Bursalılara, ülkemize, sonra da tüm dünyaya tanıtacağız. Bunu başaracağız, işte Bursalılar burada” şeklinde konuştu.


ETİKET :   GündemLider HaberLider BursaGüncelGündemMustafa Bozbey3. Bursa Uluslararası Gastronomi Festivali