Geri

Nilperi Şahinkaya'nın olaylı gecesi! Sokak ortasında kavga etti

Oyuncu Nilperi Şahinkaya, geçtiğimiz akşam Bebek'teki bir mekanda yan masasındaki erkeklerle sokak ortasında tartıştı. Çevredekilerin sakinleştirmeye çalışmasıyla iyice sinirlenerek bağıran oyuncu, kameraları görünce yüzünü sakladı.

12:43:44 | 2024-08-24



Haberi Sesli Dinle

'Öyle Bir Geçer Zaman ki', 'Kiraz Mevsimi', 'Bu Şehir Arkandan Gelecek', 'Yasak Elma' ve 'Erşan Kuneri' gibi yapımlarda rol alan Nilperi Şahinkaya, özel hayatıyla dikkat çekiyor.

Nilperi Şahinkaya, önceki akşam Maslak'daki bir konsere katıldı. Gazeteciler ile sohbet eden Nilperi Şahinkaya, yeni saçlarıyla ilgili konuştu.

"Bu saç rengi platin sarı oluyor sanırım. Ben değişiklik yapmayı çok seviyorum. Her renk saç denedim nerdeyse. Projelerde de illa bir peruklar bir şeyler yapıyoruz. Emre çok beğendi. Bir yıldır konuşuyoruz bunu zaten. Ama Emre, 'eğer bunu beğenmezsen ben çekeceğim bunun derdini emin ol öyle yaptır' dedi. Bazen sinir çıkarma durumu yaşanıyor sanırım" diyerek güldü.

YEMEKTE GERGİN ANLAR

Muhabir Online'da yer alan habere göre; Şahinkaya, önceki akşam arkadaşlarıyla Bebek'teki bir mekanda buluştu. Oyuncu yemek esnasında sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı yan masadaki erkeklerle tartıştı.

YÜZÜNÜ SAKLAMAYA ÇALIŞTI

O esnada görüntülendiğini fark eden oyuncu yüzünü saklamaya çalıştı. Kavga ettiği görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem olurken Nilperi Şahinkaya'dan henüz bir açıklama gelmedi.


ETİKET :