Geri

Okan Yılmaz: "Vakıfköy'ün gençlerini Bursaspor için feda ettik"

U19’un gelecek vadeden gençlerini Bursaspor A takımı için feda ettiklerini dile getiren Okan Yılmaz, “Önceliğimiz her zaman Bursaspor oldu” dedi.

15:29:50 | 2024-05-24



Haberi Sesli Dinle

Erkan ŞEN

Bursaspor Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu Okan Yılmaz ve Vakıfköy Tesisleri’nden sorumlu yönetim kurulu üyesi Salih Fındıkkaya, basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.

Zor zamanlar geçiren Bursaspor’a vefa borcu olduğunun altını çizerek konuşmasına başlayan Okan Yılmaz,

Göreve başladığımızda hem işleyiş hem de sistem olarak değişikliklere gittik. Sezona başladığımızdan beri elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Teknik ekibime, çalıştığım arkadaşlarıma ve personelime teşekkür ediyorum. Kötü günler geçirsek de Vakıfköy çizgisinden çıkmayarak görevimizi eksiksiz yerine getirdik” değerlendirmesinde bulundu.

HEDEFİMİZDEN ASLA ŞAŞMADIK

Göreve başladığında teknik ekibine şampiyonluk baskısı yapmadığını belirten Yılmaz,

“Antrenörlerimden istediğim tek şey Bursaspor’a layık oyuncular yetiştirmeleriydi. 19 tane futbolcumuzu milli takımlara gönderdik. 18’den fazla da A takıma oyuncu kazandırmış durumdayız. Oyuncu bazında hedeflerimizi gerçekleştirdiğimizi söyleyebilirim. Bütün yaş gruplarında başarıyı yakaladık. 17 yaş grubumuz şampiyon olarak bizi gururlandırdı. U19 takımımız ise son haftaya kadar lige yükselme içerisindeydi ancak Bursaspor’a oyuncu verebilmek adına gençlerimizi feda ettik. Feda etmemizin nedeni de önceliğimizin Bursaspor olmasıydı. A takımı desteklediğimiz çok sayıda maçta U19 ile sahaya eksik çıktık. U19’da sıkıntı yaşadık ancak hedeflerimizden asla şaşmadık” ifadelerini kullandı.


ETİKET :   BursasporBursa