Geri

Parası olmayan Bursaspor'a aday olmasın

Tribün liderlerinden Selim Kurtulan, “Parası olmayan aday olmasın. Benim projem var lafı ile kimse başkan adayı olmasın. Ben 40 sene mi verdim bu kulübe. Para olmadan bu işler olmaz” dedi.

18:02:01 | 2023-06-08



Haberi Sesli Dinle

HABER: TOLGA ÖZTAŞ

 

TFF 2. Lig’de yer alan Bursaspor’da 17-25 Haziran tarihlerinde yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi sıcak saatler yaşanmaya devam ediyor. Önceki gün sosyal medyadan açıklama yapan Teksas, bu kez basın toplantısı düzenledi. Tribün liderlerinden Selim Kurtulan, “Adaylar bizi memnun etmiyor. Bir tane Bursaspor’umuz var. Kavgayı bırakalım. Bursa’nın sanayicilerine sesleniyorum. Gelin birlikte Bursaspor’u buradan çıkartalım. Bursa’nın büyükleri sahip çıkmalı. Herkes görevden kaçıyor” diye konuştu.

 

KAVGAYI BIRAKALIM

Tüm şehrin birlik olması gerektiğini belirten Selim Kurtulan, “Taraftar da yönetim de hata yapmıştır. Ama artık birlik beraberlik içinde olmamız lazım. Bursaspor’a sayın belediye başkanı, sayın valimiz, BTSO başkanı sahip çıkmalı. Herkes taşın altına elini koyması gerekiyor. Parası olmayan aday olmasın. Benim projem var lafı ile kimse başkan adayı olmasın. Ben 40 sene mi verdim bu kulübe. Para olmadan bu işler olmaz. 3 ay sonra çekip gidersiniz, Bursaspor yine sahipsiz kalır. Eğer aday çıkmayacaksa bu yönetim tekrar aday olsun, listesini değiştirsin devam etsin” dedi.


ETİKET :