Geri

Potanın Timsahları Avrupa semalarında

Frutti Extra Bursaspor 7Days EuroCup 3. hafta mücadelesinde bugün deplasmanda Ukrayna temsilcisi Prometey ile saat 19.00’da karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele TRT Spor’dan canlı olarak yayınlanacak.

11:57:34 | 2022-10-26



Haberi Sesli Dinle

HABER: TOLGA ÖZTAŞ

 

7Days EuroCup 3. hafta mücadelesinde Frutti Extra Bursaspor bugün deplasmanda Ukrayna temsilcisi Prometey ile karşı karşıya gelecek. Saat 19.00’da start alacak mücadele Ukranya’daki savaş nedeniyle Letonya’nın başkenti Riga’da Arena Riga Spor Salonu’nda oynanacak. Lider Frutti Extra Bursaspor’un bu önemli randevusunu ekran başından izlemek isteyen Yeşil Beyazlı taraftarlar mücadeleyi TRT Spor’dan canlı olarak izleyebileyecek.

 

KAYIPSIZ DEVAM EDİYOR

Bu sezon namağlup olarak yoluna devam eden Frutti Extra Bursaspor geçtiğimiz Pazar günü evinde Anadolu Efes’i devirdi. Yeşil Beyazlılar bu sonuçla ligde 4’te 4 yapmayı başardı. Potanın Timsahları 7Days EuroCup’ta da ilk iki maçını kazanmasını bildi. Frutti Extra Bursaspor ilk haftada deplasmanda Cedevita Olimpija’yı 81-73, Joventut Badalona’yı ise Bursa’da 81-72 mağlup etmişti.


ETİKET :