Geri

Rüyalarımız kabusa döndü!..

Nedim Vatansever geçtiğimiz hafta verdiği bir demeçte, eşine “Rüyadayım, beni sakın uyandırma” dediğini ifade etmiş, takımın başına geçerek hayallerini gerçekleştirdiğini aktarmıştı. Yaptığı açıklamayla taraftarı da heyecanlandıran Nedim hoca, galibiyet serisi başlatma umuduyla gittiği Aydın’dan eli boş döndü.

23:23:46 | 2023-09-17



Haberi Sesli Dinle

Ligin 4. haftasında Nazilli Belediyespor'a konuk olan Bursaspor’un, sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrılması yine hayalleri suya düşürdü.

Galibiyet serisi başlatma umudundaki Nedim Vatansever, sahaya Canberk Yurdakul, Eren Tunalı, Yiğit Fidan, Ertuğrul Kurtuluş, Bilal Güney, Ozan İsmail Koç, Barış Dalkıran, Ömer Turan Görgüç, Çağatay Yılmaz, Mustafa Genç, Eren Güler 11’i ile çıktı ancak söz yerindeyse Timsah’ın nefesi yetmedi.

UMUDUMUZ 35. DAKİKADA BİTTİ

32. dakikada Eren Güler’le golü bulan Timsah, ofsayt engeline takılınca takımın motivasyonu ilk çeyrekte düştü.

Mücadelenin 35. dakikasında Nazilli Belediyespor‘un kullandığı kornere Furkan Apaydın’ın yaptığı kafa vuruşu skoru da belirlemiş oldu.

Yalçın Gündüz’ün gitmesiyle birlikte Bursaspor'da teknik direktörlüğe getirilen Nedim Vatansever, geçtiğimiz hafta verdiği demeçte, “Eşime de söyledim; 'Rüyadayım, beni sakın uyandırma' diye. Bursaspor’da çalışmak çok güzel. Dünyada 8 milyar insan var, bir tane Bursaspor var. Biz de Bursaspor’da çalışıyoruz” ifadelerini kullanarak, az da olsa taraftarı heyecanlandırmıştı.

Yeni bir hoca mı gelir, yoksa yönetim Vatansever’le mi devam eder bilinmiyor ancak işlerin yolunda gitmemesi Başkan Recep Günay’ın koltuğunu daha çok sallayacak gibi. (Haber Merkezi)


ETİKET :   Bursasporbursagündem