Geri

SALİH ŞEREMET TÜRKİYE ŞAMPİYONU!

Bursa ekibi Okullararası Futbol Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası’nda bütün rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonu olmayı başardı.

16:21:43 | 2022-05-28



Haberi Sesli Dinle

TOLGA ÖZTAŞ

Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ortaklaşa düzenlediği Okullararası Futbol Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası’nda Bursa ekibi Elmasbahçeler Salih Şeremet Ortaokulu şampiyon oldu. Beden Eğitimi öğretmeni Serkan Önder’in çalıştırdığı Salih Şeremet Ortaokulu ilk olarak Bursa’da yapılan İl Birinciliği’nde zirveyi kimseye bırakmadı ve adını Yalova’daki Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarına yazdırdı. Buradan da 1.’likle çıkan Bursa ekibi yarı finale yükselmeyi başardı. Bursa’daki yarı finalleri de alnının akıyla geçen Salih Şeremet Ortaokulu son olarak Manisa’daki finallere gitmeyi başardı.

 

HEPSİNİ RAHAT GEÇTİ

Manisa’da gerçekleşen Okullararası Futbol Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası finallerinde Salih Şeremet Ortaokulu, yer aldığı B Grubu’nda sırasıyla Denizli Nermin Akça Ortaokulu’nu 9-0, Van Mustafa Cengiz Ortaokulu’nu 2-1 ve Zonguldak Atatürk Ortaokulu’nu da 3-0 yenerek grup 1.’si olarak son 4 takımın arasına adını yazdırdı. Bursa ekibi yarı finalde A grubu 2.’si İstanbul Mimar Sinan Ortaokulu’nu 6-0, finalde de Zonguldak Atatürk Ortaokulu’nu 4-1 yenerek Türkiye Şampiyonu oldu.


ETİKET :   BURSAMEBGSBSALİH ŞEREMET ORTAOKULUELMASBAHÇELERZONGULDAKMANİSAFUTBOLYILDIZ KIZLAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASI