Geri

SANKİ BATAN GEMİNİN MALLARI!

Bursaspor'da Vefa’ya Giresunspor, Capan’a Dinamo Zagreb, Burak Altıparmak’a Sakaryaspor, Canberk Yurdakul’a Galatasaray ve Tuğbey Akgün’e de Fenerbahçe talip oldu.

12:16:38 | 2022-05-31



Haberi Sesli Dinle

TFF 2. Lig’e düşen Bursaspor’da yeni sezonda büyük bir kadro sıkıntısı yaşanacak. Yeşil Beyazlı takım küme düştükten sonra kadrosundaki isimlerden Luka Capan, Reagy Ofosu ve Vefa Temel sözleşmelerini fesih etmişti. Timsah’ta ayrıca kiralık oyuncular Uğur Kaan Yıldız, Acolatse, İsmail Yüksek ve Yusuf Türk’ün yanı sıra Onur Atasayar, Burak Altıparmak, Canberk Yurdakul, Mehmet Erdem Uğurlu ve Bifouma’nın da sözleşmeleri sona eriyor. Bursaspor’da diğer yabancı oyuncular Massimo Bruno, Namık Alaskarov ve Joao Pedro da 2. Lig’de statü gereği oynayamayacakları için sözleşmelerini fesih edecekler.

 

SON ŞOK TUĞBEY’DEN

Bursaspor’da sezon sonunda hem küme düşülürken hem de 17 oyuncuyu kaybetmesi gerçekten sıkıntı yaratacak. Yeşil Beyazlılarda ayrıca sözleşmesini fesheden Vefa Temel için Giresunspor, Luka Capan için de Dinamo Zagreb’in devrede olduğu biliniyor. Sözleşmesi sona eren Burak Altıparmak’a Sakaryaspor’un talip olduğu öğrenildi. Ayrıca Timsah’ta sözleşmeleri devam eden futbolculardan Tuğbey Akgün’e Fenerbahçe’nin ve kaleci Canberk Yurdakul’a ise Galatasaray’ın devrede olduğu iddia edildi.


ETİKET :   BURSASPORSAKARYASPORGİRESUNSPORGALATASARAYFENERBAHÇEVEFA TEMELCANBERK YURDAKULBURAK ALTIPARMAKTUĞBEY AKGÜNLUKA CAPAN