Geri

2023 seçimlerinin heyecanı Lider Haber’de yaşandı

Cumhurbaşkanlığı Seçim ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nin heyecanı Lider Haber TV ve Lider Haber.com.tr’de yaşandı.

14:16:39 | 2023-05-15



Haberi Sesli Dinle

Türkiye Yüzyılının kaderini belirleyen seçimlerin heyecanı Lider Haber TV ve Lider Haber.com.tr’de yaşandı. Antalya’da İrem Güneybaz ve İrem Koca, Ankara’dan İrfan Çalışkan ve Dilhan Türker, Bursa’dan ise Ebru Kocak gün boyunca seçimin nabzını tuttu.

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) yayın yasağının kalkmasından ardından Türkiye, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nin sonuçları il il, ilçe ilçe ve bölge bölge canlı ve anlık olarak Lider Haber TV ve Lider Haber.com.tr’de izleyiciye aktarıldı.

Cansu Oktay ve Murat Er’in sunduğu Seçim Özel canlı yayınında Ahmet Demir, Erdal Güven, İbrahim Okumamış, Alptekin Deniz İyigün, Hilmi Daşdemir ve Neslihan Çelik Alkoçlar seçim sonuçlarını anlık olarak Lider Haber TV’de yorumladı.

Lider Haber İstanbul Stüdyolarında ise Meltem Aydın Gürsoy ve Nesebi Cebeci konukları Mustafa Albayrak, Oral Çalışlar, Prof. Dr. Yusuf Hacısalihoğlu, Serkan Toper, Resul Tosun, Onur Erim ve Coşkun Başbuğ ile seçim sonuçlarının yansımalarını değerlendirdi.


ETİKET :   liderliderbursabursason dakikagündemhaberseçimoyyasaksandık