Geri

Sercan Yıldırım: “Bursaspor çağırırsa göreve hazırım”

Yeşil Beyazlı temsilcimizin efsane kadrosunun dinamolarından olan Sercan Yıldırım, Lider Haber’e yaptığı açıklamada taraftarı heyecanlandırdı: “Göreve hazırım.”

15:25:01 | 2024-08-22



Haberi Sesli Dinle

Lider Bursa Haber Merkezi

Bursaspor’un şampiyon kadrosunun efsane kramponlarından Sercan Yıldırım, Lider Haber’e çok özel açıklamalarda bulundu.

Kadınlarda 2. Lig’e yükselen Bursa Uludağ Spor Kulübü’nün Başkanı Sercan Yıldırım, Erkekler 2. Amatör Küme’de şampiyon olarak 1.Küme’ye çıkan takımını da güçlendirmek adına elini taşın altına koyduğunun bilgisini paylaştı.

 

“Antrenörlük konusunda profesyonelliğe geçiş yaptığımda güzel bir ekip kurmayı düşünüyorum” diyen Yıldırım, “Bu zamana kadar beraber oynadığım arkadaşlarımdan futbola hala devam edenler var. Geçenlerde Batalla ile beraberdim biliyorsunuz. Bursaspor’a geri döndü. Sürekli konuştuğum bir dostum ve hatta beni ekibine de davet etti fakat ben bu süreçte hem lisans olaylarımı hem de bu süreçte Uludağ Kulübü’nde kendimi geliştirmek adına uğraşıyorum. Zamanı gelince belki de tekrardan bir araya gelebileceğim bir isim diyebilirim. Bunu da buradan söyleyeyim. Çok fazla kişiyle paylaşmadım bunu. Bu yüzden de Batalla ile bir şeyler olabilir diye düşünüyorum. Bu konuyu da ilk defa sizin vasıtanızla açıklamış olayım” değerlendirmesinde bulundu.

“BAŞKAN ÇELİK’LE GÖRÜŞÜYORUM”

Muhammet Demir’in Bursaspor’a geri dönmesini de yorumlayan Sercan Yıldırım, “Muhammet Demir’in Bursaspor’a dönme sebebi, bir şeyleri hem maddi hem manevi olarak kazanmasıdır. Bir şeyleri kazanmışsa Bursaspor’a geri dönmesine ben şaşırmıyorum açıkçası. Belli bir süreden sonra sporcu artık huzuru arıyor. Çıkışa geçen bir Bursaspor göreceğiz önümüzdeki sezon. Muhammet Demir’le daha iyi bir hale geldi kadro. Ahmet İlhan da geldi mesela… Ben şimdi Bursaspor’u daha yakından takip ettiği için görebiliyorum. Ahmet İlhan da Bursa şehrini yakından tanıyor ve burada mutlu olabileceğini, tekrardan çıkış yakalayabileceğini biliyor. Başkan Enes Çelik’e Lider Haber aracılığıyla teşekkür ediyorum ve takdir de ediyorum çabasını. Kendisiyle görüşüyorum. Gerçekten de Bursaspor şu an tuşlara basmış durumda. Ben de Uludağ Kulübü olarak önce Bursa’ya ve Bursa futboluna, sonra tüm Türk futboluna oyuncular yetiştirmeye çalışacağım. Çünkü Bursa bunu hak ediyor. Bursa maalesef çok düştü bu konuda ve artık çıkış yakalamak zorunda. İnanıyorum ki Bursaspor, hak ettiği yer olan Süper Lig’e inşallah geri dönecektir kısa sürede” şeklinde konuştu.

BATALLA’NIN KADROSUNDA YER ALACAK MI?

Bursaspor kafilesinde görev alıp almayacağı sorulan Yıldırım, taraftarın da merak ettiği soruya şu yanıtı verdi: “Ben her zaman, her yerde hazır olduğumu belirtiyorum. Hem yayınlarda hem de başkan ve hocaya da söyledim. Bursaspor, ne zaman bana görev vermek isterse, ben her zaman hazır olduğumu dile getirmekteyim. Ben her zaman göreve hazırım. Bu görev ne olursa olsun ben her zaman Bursaspor için hazır olduğumu tekrardan vurgulamak isterim.”

SİVAS’A GİTMEM HATAYDI

Sivasspor’a transfer olduğu yıllardan bahseden Yıldırım, sporcuyu coğrafyanın da etkilediğinin bilgisini paylaşarak, “Belki hatırlarsınız Sivas’a gittiğimde iyi bir dönemdeydim. Hem fiziksel hem de kondisyon anlamında iyi bir noktada olmama rağmen olumsuzluk yaşadım. Bir futbolcunun şehri benimsemesi, o şehirde mutlu olabilmesi geçekten de çok önemli ve benim Sivasspor’a gittiğimde oynayamamamın sebebi soğuk iklime alışamadığım içindi. Deplasmana giderken bile inşallah çok kış olmaz dediğim bir yere transfer olmam büyük bir hataydı bence” ifadelerini kullandı.

Balıkesir’de oynadığı yıllarda iyi bir performans sergilediğini kaydeden Yıldırım, şöyle konuştu: “Takım düşüşte olmasına rağmen ben ön plana çıktım Balıkesir’de. Çünkü neden? Bursa 50 dakika. Bursa’ya geliyordum ve ailemi görebiliyordum. Ben Sivas’a gittiğimde ‘Uçak kalktı mı, kar yağıyor mu?’ sorularını sormaktaydım." 


ETİKET :   sercanyıldırımbursasporliderhaber